Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

NEW AGE OUTLAWS ANUNTATI PENTRU UN SHOW LIVE!

2 participanți

In jos

NEW AGE OUTLAWS ANUNTATI PENTRU UN SHOW LIVE! Empty NEW AGE OUTLAWS ANUNTATI PENTRU UN SHOW LIVE!

Mesaj Scris de Vizitator Vin Dec 21, 2012 3:06 am

NEW AGE OUTLAWS ANUNTATI PENTRU UN SHOW LIVE! 300555276

WWE a anuntat ca fosta echipa din WWE, New Age Outlaws, formata din Road Dogg si Billy Gunn, va fi prezenta la evenimentul LIVE al WWE de pe data de 28 Decembrei 2012, din Long Island, New York.

De asemenea s-a anuntat ca si John Cena il va infrunta pe Dolph Ziggler care-i va avea in coltul sau pe fostul superstar din NXT, Big E Langston si fosta iubita a adversarului sau, AJ Lee.

Pentru acel show mai sunt anuntati si RyBack, Kane, Daniel Bryan, Dean Ambrose, Seth Rollins si Roman Reigns.

SURSA:
WoW Official
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

NEW AGE OUTLAWS ANUNTATI PENTRU UN SHOW LIVE! Empty Re: NEW AGE OUTLAWS ANUNTATI PENTRU UN SHOW LIVE!

Mesaj Scris de Shield Vin Dec 21, 2012 3:15 am

Tare.
Shield
Shield

Sus In jos

NEW AGE OUTLAWS ANUNTATI PENTRU UN SHOW LIVE! Empty Re: NEW AGE OUTLAWS ANUNTATI PENTRU UN SHOW LIVE!

Mesaj Scris de Galileo Vin Dec 21, 2012 8:38 am

Vreau sa ii vad intr-un meci cu Rhodes Scholars. Ar fi super tare meciul ala. happy
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum