Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Feud-ul dintre The Shield si Team Hell No continua !

2 participanți

In jos

Feud-ul dintre The Shield si Team Hell No continua ! Empty Feud-ul dintre The Shield si Team Hell No continua !

Mesaj Scris de Ivan Vin Dec 21, 2012 4:25 am

Feud-ul dintre The Shield si Team Hell No continua ! Tumblr_mejl48uc6h1ra6mo9o1_500

Conform unor surse, oficialii WWE-ului vor sa dea un meci pentru centurile la echipe lui Dean Ambrose si Seth Rollins, iar Roman Reigns va fi doar bodyguard.
Acestia se gandesc ca acestia sa castige si centurile, pentru ca au vazut cat de bine merge echipa la TLC. Un alt motiv este acela de a face divizia pe echipa cat mai puternica.

Sursa: Wrestlinginc(dot)com
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Feud-ul dintre The Shield si Team Hell No continua ! Empty Re: Feud-ul dintre The Shield si Team Hell No continua !

Mesaj Scris de Vizitator Vin Dec 21, 2012 4:33 am

Ar fi prea misto... ar urca serios divizia pe echipe. Cred ca a fsot ideea lui HHH... ca tot a spus ca vrea sa o creasca... pana la urma... el a ridicat-o si cat a fost wrestler, de ce nu ar face-o si acum daca paote?
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Feud-ul dintre The Shield si Team Hell No continua ! Empty Re: Feud-ul dintre The Shield si Team Hell No continua !

Mesaj Scris de Fxhd Vin Dec 21, 2012 4:54 am

Ar trebui sa i le dea lui Reigns si Rollins . Ambrose e peste centurile la echipe . Sau sa le dea cu regula Freebird .
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Dec 21, 2012 4:55 am

Poi momentan Ambrose merge pe divizia la echipa. De aici se paote lansa mult mai bine in ME!
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum