Cerere moderator.
5 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Cerere moderator.
Salut,vreau sa stiu daca am vreo sansa sa fiu facut moderator pot ajuta forumul sa ,,creasca,, sunt serios ma tin de treaba si pot dovedi ca merit sa fiu facut mod.Vreau un raspuns cu DA sau NU
Nixon- Mesaje : 162
Re: Cerere moderator.
Nu stiu daca mai e nevoie de moderatori. Adica nu sunt foarte multi useri pana la urma.
Hopsin- Mesaje : 457
Din cate am vazut, Twista e cam pe langa cu wrestlingul daca considera ca Ziggler si Punk ar trebui sa fie jobberi si propun sa-i fie scos rank-ul de moderator. In locul lui, propunerea mea este Hopsin, care intr-adevar stie wrestling, chiar daca aveti voi ceva cu el, mie mi se pare un tip de treaba
Kevinsteen12- Mesaje : 393
Propun ca Hopsin sa primeasca Ban, iar de Twista nu vreau sa aspun inca nimic...
Vizitato- Vizitator
Si eu zic ca Hopsin merita moderator. E priceput la wrestling tipul
Galileo- Mesaje : 1238
Hopsin nu merita moderator, ala incinge spiritele... forumul se va duce de rapa cu el moderator...
Vizitato- Vizitator
Daca se schimba sunt de acord sa il pui... dar nu cred ca se tine de cuvant... bine macar ca stie wrestling...
Vizitato- Vizitator
Am parerile mele,acum nu am sa va ridic wrestleri preferati in slavi ca sa raman moderator.kevinsteen12 a scris:Din cate am vazut, Twista e cam pe langa cu wrestlingul daca considera ca Ziggler si Punk ar trebui sa fie jobberi si propun sa-i fie scos rank-ul de moderator. In locul lui, propunerea mea este Hopsin, care intr-adevar stie wrestling, chiar daca aveti voi ceva cu el, mie mi se pare un tip de treaba :D
Nixon- Mesaje : 162
Dar nu a zis nimeni ca trebuie sa ne ridici in slavi wrestlerii preferati, dar ceea ce spui tu nu are nici o logica si apropo, faptul ca tu il ai pe Cena in top spune totul. Nu ai cum sa spui ca Punk si Ziggler trebuie sa fie jobberi, asta inseamna ca habar n-ai wrestling.
Kevinsteen12- Mesaje : 393
Subiecte similare
» Cerere de Moderator !
» Cerere Moderator Creature
» Cerere Admin/Moderator
» [Cerere moderator] raNky @Respins.
» [Cerere Moderator] iMPACT @Respins.
» Cerere Moderator Creature
» Cerere Admin/Moderator
» [Cerere moderator] raNky @Respins.
» [Cerere Moderator] iMPACT @Respins.
Wrestling RO :: General :: Arhiva