Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hulk Hogan vrea sa fie din nou campion mondial

5 participanți

In jos

Hulk Hogan vrea sa fie din nou campion mondial Empty Hulk Hogan vrea sa fie din nou campion mondial

Mesaj Scris de Galileo Dum Dec 23, 2012 12:24 am

Intr-un interviu acordat celor de la Guardian, Hogan a recunoscut ca isi doreste sa fie campion mondial in TNA. Hulk a zis:

" Am avut 8 interventii chirurgicale la spate, am avut inlocuiri de genunchi, am avut inlocuiri de sold, mai am nevoie de o singura operatie la genunchiul drept, dupa aceea voi fi apt sa merg dupa Titlul Mondial din TNA. Vreau sa am 59 de ani si sa am titlul mondial la brau."

Pareriile lui Talon, un respectat jurnalist: Chiar daca un meci pentru titlul mondial in care Hogan e implicat ar atrage si probabil si un reign al lui Hogan ar atrage multi bani, cred ca reflectoarele ar trebui sa fie pe pustii tineri, nu pe Hulk care si-a incheiat cariera acum 10 ani.

Hulk Hogan vrea sa fie din nou campion mondial 9k=
Galileo
Galileo

Sus In jos

Hulk Hogan vrea sa fie din nou campion mondial Empty Re: Hulk Hogan vrea sa fie din nou campion mondial

Mesaj Scris de Vizitator Dum Dec 23, 2012 12:25 am

Ce mai vrea bosorogul asta? Vrea sa devina campion mondial la varsta lui? Poi ce-i trebuie lui titlul asta? Sa-l lase wrestlrilor tineri...
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Hulk Hogan vrea sa fie din nou campion mondial Empty Re: Hulk Hogan vrea sa fie din nou campion mondial

Mesaj Scris de Fxhd Dum Dec 23, 2012 12:35 am

=)) =)) =)) =))
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Mesaj Scris de Joshua Mar Dec 25, 2012 2:10 am

Pai mosul asta mai poate ma?laughing))))
Joshua
Joshua

Sus In jos

Mesaj Scris de Radu.Boy Mar Dec 25, 2012 7:14 am

Bosorog de 59 de ani , cu titlu mondial? Asta-i buna!
Radu.Boy
Radu.Boy

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Mier Dec 26, 2012 2:42 am

AWESOME! De abia astept sa-l vad pe Hogan campion...din nou! Acum, serios, sa plece dracu din TNA ca de cand a venit el, TNA-ul a ajuns mai rau fata de ce era inainte.
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum