Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Stone Cold Steve Austin vs The Rock- Wrestlemania X-Seven

2 participanți

In jos

Stone Cold Steve Austin vs The Rock- Wrestlemania X-Seven Empty Stone Cold Steve Austin vs The Rock- Wrestlemania X-Seven

Mesaj Scris de Galileo Mier Dec 26, 2012 8:23 am

Acest meci m-a facut pe mine sa ma uit la wrestling, va zic sincer. Reactia pe care Stone Cold o primeste in timpul meciului e senzationala, ceea mai mare din istoria recenta pot zice. O lupta excelenta cu actiune din primul pana in ultimul minut si cu rasturnari superbe de situatie, cel mai bun main-event Wrestlemania din istorie.Meciul asta ia un 10/10 de la mine
Galileo
Galileo

Sus In jos

Stone Cold Steve Austin vs The Rock- Wrestlemania X-Seven Empty Re: Stone Cold Steve Austin vs The Rock- Wrestlemania X-Seven

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Mier Dec 26, 2012 10:51 am

De anul trecut m-am apucat sa urmaresc WWF de prin 2001, iar cand am ajuns la acest meci, nu-mi trecea nicidecum prin cap ca SCSA va face turn heel, si mai ales, se va alatura lui Vince, cu care avusese atatea feud-uri de-a lungul anilor trecuti. Meciul a fost senzational, iar finalul la fel, iti venea sa zici Ce dracu e asta! Nu mai prindem noi vremuri de genu asta in prezent...
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum