Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ZenoStyle: Posibili castigatori ai Royal Rumble!

3 participanți

In jos

ZenoStyle: Posibili castigatori ai Royal Rumble! Empty ZenoStyle: Posibili castigatori ai Royal Rumble!

Mesaj Scris de Vizitator Vin Dec 28, 2012 1:39 am

Am zis sa continui aceasta serie de editorile inceputa ieri cu un top al posibililor castigatori ai Royal Rumble si uite-ma ca-l scriu. Am vrut sa scriu asta dupa ce am avut cateva critici cand am spus ca as vrea ca Taker sa castige Rumble-ul.

Incep chiar cu Undertaker. De el am citit pe un site precum ar putea avea un meci cu Punk la WrestleMania de aici am ajuns la concluzia ca ar putea sa revina si sa castige Rumble-ul. Stiu, cam greu sa fie asa ceva, dar eu as vrea, iar pentru Punk sa ii incheie Streak-ul lui Taker ar fi genial. Ar suna foarte bine asta in palamresul si in CV-ul lui, bine stiu cat de urat ar fi pentru "Fenomen" sa se retraga dupa ce i s-a incheiat Streak-ul, dar totusi el e la apus de cariera, insa CM Punk mai are mult de stat in ring.

Urmatorul pe lista mea ar fi Barrett. De ce Wade? Pentru ca stiu ce poate tipul asta, dar WWE nu stie sa-l foloseasca. Macar de i-ar fi dat un title-run cu ITC, ce-i ami trebuie lui Kingston titlul ala? Si-a facut o gramada fani printre marksi, lui chiar nu-i mai trebuie nimic. Nu-l vad pe el nici macar in mid-card, dar asta e doar parerea mea. Pe cand pe barrett l-as vedea oricand campion WWE, inca de la debut s-a vazut ca merita.

Am ajuns la punctul trei pe lista mea, unde il regasesc pe Miz. Da, nici mie nu-mi place ca face, dar totusi mai trebuie sa fie cineva pe acolo un favorit al fanilor in afara de Cena si Kofi. Miz are deja mai mult de un an de cand nu a mai pus mana pe centura WWE si cred ca dupa ce i se ia lui Punk, cred ca o poate avea el din nou. Reign-ul lui de anul trecut mi-au placut foarte mult si a vrea sa-l maii vad o data campion dar cu niste adversari noi. Poate cu Punk, poate cu Ryback.

Cam astia ar fi favoritii mei. Recunosc ca ar ami fi si Ziggler, dar stiu ca nu se poate, el are treaba cu titlul mondial deocamdata, l-as vrea si pe Ambrose, dar este destul de devreme pentru el sa castige un Rumble. Asta a fost si pentru azi, probabil revin cu un altul maine!

Ultima editare efectuata de catre Zeno Daniels in Vin Dec 28, 2012 11:46 am, editata de 1 ori
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

ZenoStyle: Posibili castigatori ai Royal Rumble! Empty Re: ZenoStyle: Posibili castigatori ai Royal Rumble!

Mesaj Scris de zeze28 Vin Dec 28, 2012 1:42 am

Din nou, nimeni nu ar merita sa ii incheie streak-ul lui Taker. Ar fii un streak irosit din moment ce l-ar invinge cineva, toata chestia cu fenomenul si cu invincibilitatea la WM ar pica. Punk nu merita sa aiba lucru asta in palmares.
zeze28
zeze28

Sus In jos

ZenoStyle: Posibili castigatori ai Royal Rumble! Empty Re: ZenoStyle: Posibili castigatori ai Royal Rumble!

Mesaj Scris de Vizitator Vin Dec 28, 2012 1:44 am

Nu merita Punk? Dar cine atunci? Hardy?
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Vin Dec 28, 2012 1:45 am

Nimeni nu merita sa ii incheie streak-ul
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Vin Dec 28, 2012 1:55 am

Daca ziceam de Cena? Cum era?
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Vin Dec 28, 2012 2:16 am

Nici el nu merita.
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Vin Dec 28, 2012 3:08 am

Sincer, si eu cred ca nimeni nu merita sa-i incheie streak-ul lui Taker, oricat de bun ar fi acel wrestler. Cum a spus si zeze, s-au muncit atata ca sa faca acest streak, iar acum, sa-l incheie, parca ar fi prea....naspa. Gandeste-te, doar daca Punk ar pleca din companie, ce s-ar intampla. S-ar duce de rapa tot ce a realizat Taker pana acum
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum