Luptatori astia poate sa aiba un profil foarte bun la WWE ! (prima parte)
4 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Luptatori astia poate sa aiba un profil foarte bun la WWE ! (prima parte)
Dupa cum stiti , ca sa fi un excelent wrestler nu este lucr-ul principal pentru a deveni "THE FACE OF WWE" ( daca nu era asa Shelton era WHC de mult),trebuie sa aiba figura perfecta si sa fie muscolus (mda asa e). Acuma cateva luni cei din WWE au facut eforturi destul de mare aducand precum luptatori din Indy ca Tyler Black, Jon Moxley, Chris Hero, Brodie Lee, Claudio Castagnoli sau mai ales PAC mai ales ca cei din WWE m-ai au puterea de a aduce alti membri in roster-ul sau , care au profil bun, din acesta cauza eu va voi propune o lista .
01 # Nigel McGuinness !
Nigel este un luptator britanic nascut la londra prin 1978 . El a muncit o perioda destul de mare la Ring of Honor unde el nea scos niste prestati exceptionalle contra lui Samoe Joe , Homicide sau Daniel Bryan . Alti l-au cunoscut mult mai bine sub numele de Desmond Wolfe la TNA , ne aducem aminte de rivaltitatea lui impotriva lui Kurt Angle .Bine inteles eram obligat sa vorbesc sub subiectul asta , nu prea inteleg cum cei din wwe au sarit pe o ocaziune de asta mai ales ca stim ca e una dintre cele mai mari companii ! Pacat ca nimeni nu a reusit sa faca ceva cu el acuma e prea tarziu pentru ca e comisar la ROH din cate stiu .
02 # Bobby Roode !
Omul asta putea sa devina un main eventer la WWE , el correspunde la ce am scris mai sus ca sa fie The face of The WWE ! El sa nascut pe intai Ianuarie 1977 Peterborough, Ontario, Canada ! Sunt destul de mici sanse ca Roode sa vina in WWE mai ales ca a semnat pana in 2014 pacat el putea sa devina cineva mare in WWE , ramane de vazut pentru Bobby daca va veni in WWE !
03 # Samoa Joe !
Pe asta ar trebuiai sa nu il lase asa . El sa nascut prin 1979 in california Samoe Joe a luptat si la ROH cu un reign destul de mare 645 de zile (cel mai mare din istorie) . El a ajuns la TNA prin 2005 si devine repede un proffesor de la companie prin care el nu a fost invins o perioda destul de mare (28 de luni) !!! Samoe Joe este cunoscut pentru meciurile sale cu CM Punk, Kurt Angle, Homicide, AJ Styles, Daniels ! Daca totusi a fost in toate federatile de ce nu face si o vizita pe la WWE ? Sa Speram sa vina in WWE cat de curand chiar daca e in TNA !
Aici sa termina al-doilea editorial al meu bineinteles mai sunt si alti precum Roderick Strong ,CIMA,Samy Callihan sau Brutus Magnus !
01 # Nigel McGuinness !
Nigel este un luptator britanic nascut la londra prin 1978 . El a muncit o perioda destul de mare la Ring of Honor unde el nea scos niste prestati exceptionalle contra lui Samoe Joe , Homicide sau Daniel Bryan . Alti l-au cunoscut mult mai bine sub numele de Desmond Wolfe la TNA , ne aducem aminte de rivaltitatea lui impotriva lui Kurt Angle .Bine inteles eram obligat sa vorbesc sub subiectul asta , nu prea inteleg cum cei din wwe au sarit pe o ocaziune de asta mai ales ca stim ca e una dintre cele mai mari companii ! Pacat ca nimeni nu a reusit sa faca ceva cu el acuma e prea tarziu pentru ca e comisar la ROH din cate stiu .
02 # Bobby Roode !
Omul asta putea sa devina un main eventer la WWE , el correspunde la ce am scris mai sus ca sa fie The face of The WWE ! El sa nascut pe intai Ianuarie 1977 Peterborough, Ontario, Canada ! Sunt destul de mici sanse ca Roode sa vina in WWE mai ales ca a semnat pana in 2014 pacat el putea sa devina cineva mare in WWE , ramane de vazut pentru Bobby daca va veni in WWE !
03 # Samoa Joe !
Pe asta ar trebuiai sa nu il lase asa . El sa nascut prin 1979 in california Samoe Joe a luptat si la ROH cu un reign destul de mare 645 de zile (cel mai mare din istorie) . El a ajuns la TNA prin 2005 si devine repede un proffesor de la companie prin care el nu a fost invins o perioda destul de mare (28 de luni) !!! Samoe Joe este cunoscut pentru meciurile sale cu CM Punk, Kurt Angle, Homicide, AJ Styles, Daniels ! Daca totusi a fost in toate federatile de ce nu face si o vizita pe la WWE ? Sa Speram sa vina in WWE cat de curand chiar daca e in TNA !
Aici sa termina al-doilea editorial al meu bineinteles mai sunt si alti precum Roderick Strong ,CIMA,Samy Callihan sau Brutus Magnus !
Re: Luptatori astia poate sa aiba un profil foarte bun la WWE ! (prima parte)
Daca Roode si Joe ar veni in WWE ar fi naspa...
Vizitator- Vizitator
Roode cred ca ar fi groaznic sa vina in PG, deaorece el e material perfect pentru wrestling putin mai vulgar. McGuinness insa at fi perfect pentru midcard, ar umple golul care l-o lasat Ziggler
Galileo- Mesaje : 1238
Un moment de reculegere pentru limba romana...
Frate, inainte sa postezi un articol, reciteste-l.
Frate, inainte sa postezi un articol, reciteste-l.
teick- Mesaje : 53
El nu e roman, e francez. Se scuza gramatica.
Ivane acum se scuza? Atunci de ce il faceai analfabet? E inca pe forum mesajul ala din cate stiu...
Vizitator- Vizitator
Ok, nu stiam ca e francez. Scuze...
teick- Mesaje : 53
Pentru ca nici eu nu stiam atunci ca nu este roman.Zeno Daniels a scris:Ivane acum se scuza? Atunci de ce il faceai analfabet? E inca pe forum mesajul ala din cate stiu...
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum