Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Luptatori astia poate sa aiba un profil foarte bun la WWE ! (prima parte)

4 participanți

In jos

Luptatori astia poate sa aiba un profil foarte bun la WWE ! (prima parte) Empty Luptatori astia poate sa aiba un profil foarte bun la WWE ! (prima parte)

Mesaj Scris de edydin Vin Dec 28, 2012 8:12 am

Dupa cum stiti , ca sa fi un excelent wrestler nu este lucr-ul principal pentru a deveni "THE FACE OF WWE" ( daca nu era asa Shelton era WHC de mult),trebuie sa aiba figura perfecta si sa fie muscolus (mda asa e). Acuma cateva luni cei din WWE au facut eforturi destul de mare aducand precum luptatori din Indy ca Tyler Black, Jon Moxley, Chris Hero, Brodie Lee, Claudio Castagnoli sau mai ales PAC mai ales ca cei din WWE m-ai au puterea de a aduce alti membri in roster-ul sau , care au profil bun, din acesta cauza eu va voi propune o lista .

01 # Nigel McGuinness !

Luptatori astia poate sa aiba un profil foarte bun la WWE ! (prima parte) 796y0756

Nigel este un luptator britanic nascut la londra prin 1978 . El a muncit o perioda destul de mare la Ring of Honor unde el nea scos niste prestati exceptionalle contra lui Samoe Joe , Homicide sau Daniel Bryan . Alti l-au cunoscut mult mai bine sub numele de Desmond Wolfe la TNA , ne aducem aminte de rivaltitatea lui impotriva lui Kurt Angle .Bine inteles eram obligat sa vorbesc sub subiectul asta , nu prea inteleg cum cei din wwe au sarit pe o ocaziune de asta mai ales ca stim ca e una dintre cele mai mari companii ! Pacat ca nimeni nu a reusit sa faca ceva cu el acuma e prea tarziu pentru ca e comisar la ROH din cate stiu .

02 # Bobby Roode !

Luptatori astia poate sa aiba un profil foarte bun la WWE ! (prima parte) Bobby-roode

Omul asta putea sa devina un main eventer la WWE , el correspunde la ce am scris mai sus ca sa fie The face of The WWE ! El sa nascut pe intai Ianuarie 1977 Peterborough, Ontario, Canada ! Sunt destul de mici sanse ca Roode sa vina in WWE mai ales ca a semnat pana in 2014 pacat el putea sa devina cineva mare in WWE , ramane de vazut pentru Bobby daca va veni in WWE !

03 # Samoa Joe !

Luptatori astia poate sa aiba un profil foarte bun la WWE ! (prima parte) Samoa-Joe-tna-6845602-512-384

Pe asta ar trebuiai sa nu il lase asa . El sa nascut prin 1979 in california Samoe Joe a luptat si la ROH cu un reign destul de mare 645 de zile (cel mai mare din istorie) . El a ajuns la TNA prin 2005 si devine repede un proffesor de la companie prin care el nu a fost invins o perioda destul de mare (28 de luni) !!! Samoe Joe este cunoscut pentru meciurile sale cu CM Punk, Kurt Angle, Homicide, AJ Styles, Daniels ! Daca totusi a fost in toate federatile de ce nu face si o vizita pe la WWE ? Sa Speram sa vina in WWE cat de curand chiar daca e in TNA !

Aici sa termina al-doilea editorial al meu bineinteles mai sunt si alti precum Roderick Strong ,CIMA,Samy Callihan sau Brutus Magnus !
edydin
edydin
MANAGER
MANAGER

http://www.wrestlingromania.net

Sus In jos

Luptatori astia poate sa aiba un profil foarte bun la WWE ! (prima parte) Empty Re: Luptatori astia poate sa aiba un profil foarte bun la WWE ! (prima parte)

Mesaj Scris de Vizitator Vin Dec 28, 2012 8:20 am

Daca Roode si Joe ar veni in WWE ar fi naspa...
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Luptatori astia poate sa aiba un profil foarte bun la WWE ! (prima parte) Empty Re: Luptatori astia poate sa aiba un profil foarte bun la WWE ! (prima parte)

Mesaj Scris de Galileo Vin Dec 28, 2012 8:26 am

Roode cred ca ar fi groaznic sa vina in PG, deaorece el e material perfect pentru wrestling putin mai vulgar. McGuinness insa at fi perfect pentru midcard, ar umple golul care l-o lasat Ziggler
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de teick Vin Dec 28, 2012 11:24 am

Un moment de reculegere pentru limba romana...
Frate, inainte sa postezi un articol, reciteste-l.
teick
teick

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Vin Dec 28, 2012 11:29 am

El nu e roman, e francez. Se scuza gramatica.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Vin Dec 28, 2012 11:32 am

Ivane acum se scuza? Atunci de ce il faceai analfabet? E inca pe forum mesajul ala din cate stiu...
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de teick Vin Dec 28, 2012 11:34 am

Ok, nu stiam ca e francez. Scuze...
teick
teick

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Vin Dec 28, 2012 2:04 pm

Zeno Daniels a scris:Ivane acum se scuza? Atunci de ce il faceai analfabet? E inca pe forum mesajul ala din cate stiu...
Pentru ca nici eu nu stiam atunci ca nu este roman.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum