The Rock ofera indicii
2 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
The Rock ofera indicii
Sursa: Showrenity.com
Rock a oferit niste indicii cand a aparut ieri la televiziunea Critics Association Winter Press. Dwayne isi promova ultimul film, Hero si a discutat si despre aparitia sa la Wrestlemania.
Rock: "Povestea e ca voi reveni la RAW lunea aceasta si va fi o revenire uriasa. Aceasta revenirea a mea va duce, sper eu la cel mai grandios PPV al WWE-ului din istorie, cel de pe Giants Stadium. Voi fi in main-event impotriva cuiva caruia nu ii pot zice numele de acum. Avem 4 luni foarte bine gandite care vor avea punctul culminant la cel mai mare Wrestlemania din istorie. Va fi un eveniment al naibii de bun".
Rock a oferit niste indicii cand a aparut ieri la televiziunea Critics Association Winter Press. Dwayne isi promova ultimul film, Hero si a discutat si despre aparitia sa la Wrestlemania.
Rock: "Povestea e ca voi reveni la RAW lunea aceasta si va fi o revenire uriasa. Aceasta revenirea a mea va duce, sper eu la cel mai grandios PPV al WWE-ului din istorie, cel de pe Giants Stadium. Voi fi in main-event impotriva cuiva caruia nu ii pot zice numele de acum. Avem 4 luni foarte bine gandite care vor avea punctul culminant la cel mai mare Wrestlemania din istorie. Va fi un eveniment al naibii de bun".
Galileo- Mesaje : 1238
Re: The Rock ofera indicii
Fiecare Wrestlemania e promovat ca fiind cel mai mare all-time, deci nu prea imi fac sperante
Galileo- Mesaje : 1238
Subiecte similare
» WWE-ul ii ofera un nou contract lui Brock Lesnar + Nu vom vedea Brock/Taker anul asta
» Probleme cu The Rock
» Austin VS The Rock WRESTLEMANIA 19
» The Rock first ever Face turn
» The Rock vs. Shane McMahon
» Probleme cu The Rock
» Austin VS The Rock WRESTLEMANIA 19
» The Rock first ever Face turn
» The Rock vs. Shane McMahon
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum