Jeff Hardy 20 de ani de wrestling
+4
Attack
WeWantEnigma
Ivan
Galileo
8 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Care a fost perioada voastra favorita din cariera lui Jeff Hardy?
Jeff Hardy 20 de ani de wrestling
Stiu ca sunt multi hateri ai lui hardy pe acest forum si nici eu nu simpatizez cu el, insa 20 de ani de wrestling e o performanta, totusi. Votati in poll perioada voastra favortia din cariera lui Hardy.
Pentru mine e clar ceea din perioada 1999-2001, din Hardy Boyz si Team Extreme. Ca si Edge sunt de parere ca a ajutat divizia la echipe sa creasca in aceea perioada, chiar daca Hardy Boyz era ceea mai nasoala echipa dintre Fratii Dudley si Edhe & Christian. Mi-a placut mult si de Matt si de Jeff in aceea perioada, fiindca faceau meciuri la echipe excelente si reuseau sa castige titluri si-n cariera single.
Nu am fost fan si nu sunt fan Hardy, insa nu sunt nici un hater de-al lui. Pur si simplu nu m-o interesat ce se intampla cu el, insa perioada mea preferata din cariera lui a fost ceea cu Team Extreme din 2000/2001
Mai jos aveti unul dintre cele mai bune meciuri ale lui Hardy din cariera, impotriva lui Undertaker intr-un ladder match pentru titlul Undisputed.:
Pentru mine e clar ceea din perioada 1999-2001, din Hardy Boyz si Team Extreme. Ca si Edge sunt de parere ca a ajutat divizia la echipe sa creasca in aceea perioada, chiar daca Hardy Boyz era ceea mai nasoala echipa dintre Fratii Dudley si Edhe & Christian. Mi-a placut mult si de Matt si de Jeff in aceea perioada, fiindca faceau meciuri la echipe excelente si reuseau sa castige titluri si-n cariera single.
Nu am fost fan si nu sunt fan Hardy, insa nu sunt nici un hater de-al lui. Pur si simplu nu m-o interesat ce se intampla cu el, insa perioada mea preferata din cariera lui a fost ceea cu Team Extreme din 2000/2001
Mai jos aveti unul dintre cele mai bune meciuri ale lui Hardy din cariera, impotriva lui Undertaker intr-un ladder match pentru titlul Undisputed.:
Galileo- Mesaje : 1238
Re: Jeff Hardy 20 de ani de wrestling
Am votat perioada 2008/2009 main event, cu toate ca imi place si perioada 2010-2013 TNA.
Am votat cu 2000/01 Team Extreme . Nush , da a fost misto de pe atunci .
Radu.Boy- Mesaje : 98
Team Xtreme a fost cea mai buna perioada a lui Hardy, dupa WWE-ul si TNA au inceput sa-l pupe in cur si sa-i dea titluri mondiale nemeritate.
Kevinsteen12- Mesaje : 393
Eu nu inteleg de ce punti asemenea sondaj aici... nu e mare stire daca e vorba de Hardy... PS: Hardy Boyz e o perioada mai acceptabila...
Vizitator- Vizitator
Zeno, nu poti sa iti vezi de treaba ta? Trebe sa comentezi non-stop?
zeze28- Mesaje : 261
Asa te vreau Eries, Ivane ii dai BAN? Tu vei distruge forumul daca vei face asa...
Vizitator- Vizitator
Eris, primul om care primeste un Thanks de la mine. Ai devenit foarte respectat in ochii mei si nu glumesc. Dar vezi ca poate bossul al mare iti da nana
Galileo- Mesaje : 1238
Unde era respectul fata de o parere de a mea atunci cand trebuia... mai stii ca la inceput chiar iti luam apararea ca esti mark? Apropo de ce imi stergi comentariile?
Vizitator- Vizitator
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum