Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

TNA Genesis 2013- Discutii Generale

+4
Ivan
Hopsin
Eris
Galileo
8 participanți

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

TNA Genesis 2013- Discutii Generale Empty TNA Genesis 2013- Discutii Generale

Mesaj Scris de Galileo Sam Ian 12, 2013 11:07 am

Galileo
Galileo

Sus In jos

TNA Genesis 2013- Discutii Generale Empty Re: TNA Genesis 2013- Discutii Generale

Mesaj Scris de Eris Dum Ian 13, 2013 1:40 pm

Il mai vede cineva live?
Eris
Eris

Sus In jos

TNA Genesis 2013- Discutii Generale Empty Re: TNA Genesis 2013- Discutii Generale

Mesaj Scris de Galileo Dum Ian 13, 2013 1:45 pm

Eu, de ce?
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Eris Dum Ian 13, 2013 1:46 pm

Sper sa nu-mi pierd noapte degeaba..
Eris
Eris

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Dum Ian 13, 2013 1:49 pm

Pai main-eventul arata bine si sunt curios sa il vad pe Park. Restul e un filler mai mult, pt. mine
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Eris Dum Ian 13, 2013 1:59 pm

Dupa show o sa fac un review...
Eris
Eris

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Dum Ian 13, 2013 2:01 pm

Abia astept, sa nu fie prea bun, ca imi faci concurenta tongue
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Eris Lun Ian 14, 2013 3:58 am

Chiar m-a impresionat Hardy!
Eris
Eris

Sus In jos

Mesaj Scris de Hopsin Lun Ian 14, 2013 4:55 am

Main-eventul a fost awesome, dar in rest mediocru.

Si de ce l-a invins Sting pe DOC?
Hopsin
Hopsin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Lun Ian 14, 2013 5:47 am

In sfarsit primeste si Christopher Daniels sansa la titlul mondial.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Lun Ian 14, 2013 6:46 am

Main-eventul a fost excelent. In rest doar RVD vs York sau York vs King ar mai merita o vizualizare. Poate si meciul la echipe care a fost decent
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Mar Ian 15, 2013 3:48 am

Dupa stipulatia adaugata meciului dintre Storm si Daniels, pentru mine e destul de clar. Hardy va pleca din companie, probabil sa fie prezent la RR, iar la show-ul de pe 24, Daniels va castiga titlul. Cel putin asa cred si asta imi doresc.
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Mar Ian 15, 2013 5:58 am

si-a prelungit contractul cu inca 3 ani, acum o saptamana.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Mar Ian 15, 2013 8:25 am

M-am uitat din nou si n-am putut sa nu remarc atmosfera excelenta la meciul dintre Kenny King si York
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Mar Ian 15, 2013 8:58 am

Ivan a scris:si-a prelungit contractul cu inca 3 ani, acum o saptamana.

Si de Devon s-a anuntat ca a plecat din companie si, surpriza, A REVENIT! Deci, se poate intampla orice, de exemplu sa faca un meci de genul Career vs. Career
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Mar Ian 15, 2013 9:03 am

Eu unul nu cred ca se va intampla asta, Jeff Hardy este anuntat la LockDown, Road to LockDown, chiar si pe poster, nu cred ca ii faceau atata publicitate pentru nimic. Oricum, nu-l vad pe Daniels campion mondial, nu a fost niciodata si este de cand este si A.J., nu i-au dat titlul pana acum, sigur nu il da la 43 de ani. happy

Parerea mea ! happy
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Mar Ian 15, 2013 10:13 am

Cum naiba nu-l vezi pe Daniels campion mondial?:O Daniels e, dupa parerea mea, la egalitate cu Roode, cel mai bun heel din companie. Indiferent cati ani are, omul e fenomenal in ring, iar la microfon la fel. De aceea zic sa-i dea titlul lui Daniels acum pt ca dupa s-ar putea sa-l piarda.
Dupa parerea mea, locul lui Daniels e in ROH, si ar fi interesant sa vad niste feud-uri cu el si Steen, Lethal, Richards s.a.m.d.
Si oricum, Hardy, odata si odata tot pierde centura, daca nu la Impact-ul de peste 2 saptamani, la Lockdown. Pe cine ai vrea campion dupa el? Pe Roode? Imi place foarte mult, dar a avut un reign destul de bun si n-a trecut mult timp de atunci. Pe Aries? La fel si el, ca heel pare mult mai bun decat ca face, dar si el a fost campion recent. Pe Storm? NU, Mersi! Singurii care merita neaparat titlul mondial acum sunt Daniels si Kazarian.
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Mar Ian 15, 2013 10:25 am

Kazarian sau Bully Ray as vrea.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Mar Ian 15, 2013 10:31 am

Cu gimmick-ul actual, nu-l vreau pe Bully campion. Au fost tampiti si au pierdut ocazia perfecta sa-i dea titlul, sa-l faca castigatorul BFG Series, si el sa fie dezvaluit ca membru sau lider Aces & Eights. Dar nu, ei il PUPA in CUR pe Hardy!
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Mar Ian 15, 2013 10:41 am

Kevinsteen12 a scris:Cum naiba nu-l vezi pe Daniels campion mondial?:O Daniels e, dupa parerea mea, la egalitate cu Roode, cel mai bun heel din companie. Indiferent cati ani are, omul e fenomenal in ring, iar la microfon la fel. De aceea zic sa-i dea titlul lui Daniels acum pt ca dupa s-ar putea sa-l piarda.
Dupa parerea mea, locul lui Daniels e in ROH, si ar fi interesant sa vad niste feud-uri cu el si Steen, Lethal, Richards s.a.m.d.
Si oricum, Hardy, odata si odata tot pierde centura, daca nu la Impact-ul de peste 2 saptamani, la Lockdown. Pe cine ai vrea campion dupa el? Pe Roode? Imi place foarte mult, dar a avut un reign destul de bun si n-a trecut mult timp de atunci. Pe Aries? La fel si el, ca heel pare mult mai bun decat ca face, dar si el a fost campion recent. Pe Storm? NU, Mersi! Singurii care merita neaparat titlul mondial acum sunt Daniels si Kazarian.

Reign-ul lui Roode a fost foarte bun, nu stiu ce nu ti-a placut la el. Cat despre Daniels, nu is de acord ca ar fi bine pentru el sa mearga in ROH. Are 43 de ani si nu va mai putea sa lupte decat inca vreo 4, maxim 5 ani la nivelul de acum. Sa ramana in TNA si ar putea primi un reign bun, dar nu acum. Nu imi vine sa cred ca zic asta dar nu vreau ca Hardy sa piarda titlul. A fost foarte bun de la BFG incoace, nu a dezamgit, ba chiar a impresionat. A devenit mai bun si la mic chiar.
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Mar Ian 15, 2013 11:21 am

Aoloo, ba de cand a ajuns Hardy asa in centrul atentiei? El trebuie sa fie om de servici prin TNA, nu campion... :@
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Mar Ian 15, 2013 12:01 pm

N-am zis ca nu mi-a placut reign-ul lui Roode, dimpotriva a fost unul foarte bun, am zis ca nu as vrea sa-l vad campion dupa ce pierde Hardy centura pentru ca ar fi prea devreme, n-a trecut mult timp de cand a avut-o. Pe mine Hardy nu m-a impresionat cu nimic pana acum, nimic memorabil, pana si in trecut a avut reign-uri mai bune ca acesta.
Apropo, am urmarit 30 de minute din Genesis, tag team match-ul si Joe cu Anderson. Pot sa spun ca ambele au fost un cacat de meciuri, singura chestie care-mi place e turn heelul lui Anderson. I se potriveste foarte bine si ma bucur ca a facut turn.
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de zeze28 Mar Ian 15, 2013 12:34 pm

Zeno, tu esti hater prea mare ca sa recunosti daca face un meci bun.
zeze28
zeze28

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Mar Ian 15, 2013 12:55 pm

Mie meciul la echipe mi s-a parut decent. E adevarat ca n-am avut vreo asteptare de la el, asa ca probabil surprinderea m-o facut sa il cred un meci bun.
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Hopsin Mar Ian 15, 2013 1:08 pm

Bully Ray sucks as a face.

Daniels merita centura aia, macar 2-3 luni....
Hopsin
Hopsin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum