Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ultimile Noutati Update 1/02/13

2 participanți

In jos

Ultimile Noutati Update 1/02/13 Empty Ultimile Noutati Update 1/02/13

Mesaj Scris de edydin Sam Feb 02, 2013 4:24 am

Din Ce cauza Shelton Benjamin si Carlito n-au fost prezenti in Rumble Match ?

Ultimile Noutati Update 1/02/13 Royal-rumble-2013-match1

Conform unor surse , nimeni nu putea sa creadă o saptamna înainte de Royal Rumble ca un luptător ca Bo Dallas putea sa joace un rol în semi-main event , nici cei din WWE . Şi totuşi, această decizie a fost luată pentru a înlocui o intrare surpriza in timpul meciului. În realitate, este Shelton Benjamin, care trebuiai să obţină numărul 16 deoarece GOLD STANDAR a fost în apropierea arenei pentru un show din Indy şi au fost de acord să participe la meci . Cu toate acestea, WWE a schimbat planurile în ultimele zile pentru a da acest loc lui Bo Dallas . Scenariul a fost reprodus pentru Carlito , de asemenea, a fost înlocuit cu Godfather în timp ce el a fost într-adevăr prezent în vestiare, la eveniment. Pentru Goldust, întoarcerea sa a fost deja pregătită de două săptămâni pentru a se lua de fratele său vitreg, Cody Rhodes.

sursa:www.wrestlingromania.com

Bret Hart «Triple H nu este un Wrestler excelent”

Ultimile Noutati Update 1/02/13 20120827_raw_tripleh_promo1

Hall of Famer-ul Bret The Hitman Hart a discutat acum cateva zile cu Wrestle Talk TV Extra si el a avut nişte cuvinte destul de grele la adresa lui Triple H

Am un anumit respect pentru Triple H. . Îmi amintesc pentru prima oara când a ajuns , îmi aduc aminte făcându-i observaţii asupra munci sale . Pentru ca de obicei dădeam păreri la superstarii astfel încât ca aceştia sa progreseze ….Triple H a fost tot timpul un Wrestler Bun . Dar excelent ? Unde este el astăzi , 1000 de ori campion mondial ? La ce punct e el mare ?

Când l-am văzut pe CM Punk sau alti luptători, eu spun ca ei sunt inovatori . Ca Rey Mysterio, care a făcut lucruri pe care nimeni nu a gândit vreodată înainte. Acest lucru este, de asemenea, cazul pentru Punk care te face sa ramai uimit in fata televizorului vostru ” Oh nu am văzut asta pe timpuri” .Ei în mod constant inovează şi propune manevre noi.

Apoi, luaţi o privire la Triple H. Mi se pare că a avut întotdeauna o mahmureala buna, trupul lui l-a ajutat, el întotdeauna a avut un fizic bun .Dar când urmăriți cineva ca Hunter , vă întrebați ce a făcut el de fapt. Oare a creat el cumva o manevra care na fost văzută niciodată sau o idea pentru un meci inovator . El este genul de om care vine cu un personaj construit de WWE . El a fost tot timpul un luptător corect , și eu îl consider talentat și bun . Dar excelent ? Nu știu , nu cred .

Ce a făcut el incredibil ? El nu a avut niciodată un meci bun , niciodată . Chiar si când privesc meciurile cu Triple H , în care include ultimul cu Undertaker , eu nu spun sa i-l critic și încerc sa îl apreciez .

Înainte ca Triple H sa îl înfrunte pe Undertaker , anul trecut , îmi reamintesc spunand " Eu pot sa îmi imaginez tot meciul în capul meu, pot sa va spun cum se va derula. " Si îmi aduc aminte după aia când l-am urmărit si am conclus ca meciul sa întâmplat cum l-am gândit .... mi s-a părut mediocru , poate un 4 pe 10 sau un 3 pe 10 .

Cred că Paul este un pic supraapreciat... Pot să vă spun că pentru mine nu am găsit nici un meci excelent de a-l lui ... din partea mea . Este un pic dezamăgitor , el putea sa merite sa facă undeva cu altcineva . Voi credeţi ca a făcut deja unu , dar eu cred ca nu e un mare luptător .

sursa:www.wrestlingromania.com exclusiv video interview
edydin
edydin
MANAGER
MANAGER

http://www.wrestlingromania.net

Sus In jos

Ultimile Noutati Update 1/02/13 Empty Re: Ultimile Noutati Update 1/02/13

Mesaj Scris de DeuceNineLives Mar Feb 19, 2013 10:48 am

De acum chiar te rog frumos atunci cand scrii un articol sa fie copiat de undeva pentru ca la ce cunostinte de limba romana ai :roll: .
DeuceNineLives
DeuceNineLives

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum