Dragon Gate USA
5 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Dragon Gate USA
Weekendul DGUSA incepe azi cu Fearless 2012. Mai jos aveti un promo a lui Callihan:
Galileo- Mesaje : 1238
Re: Dragon Gate USA
GTS a scris:DGUSA sucks..
Daca nu te uiti, raspunsul tau nu valoreaza nimic, dar daca te uiti, poti sa si argumentezi?
Ultima editare efectuata de catre kevinsteen12 in Sam Noi 17, 2012 4:33 pm, editata de 1 ori
Kevinsteen12- Mesaje : 393
Daca te-ai uitat doar la TNA si WWE, atunci da ptr. tine DGUSA sucks. Dar asa e misto compania
Vreau si eu sa iau macar un show ca sa ma uit, dar nu gasesc, ma ajutati?
Vizitato- Vizitator
Astept sa apara DGUSA Open the Golden Gate, John Morrison vs. Akira Tozawa merita vazut.
O fost deja, foarte apreciat in America main-eventul si meciul lui Samurai
Stiu ca a fost, ma refeream ca vreau sa apara pe torrente ca sa vad si eu PPV-ul. Astept si cele 2, cel de azi si cel de maine.
Kevin, si asta inseamna ca Morrison nu mai aare sanse sa fie prezent la Royal Rumble?
Nu neaparat, el a fost prezent doar la unul din cele 3 PPV-uri, adica cel de vineri. Exista sanse 50% sa participe la Rumble, ma gandesc ca daca n-ar fi fost contacatati de cei din WWE ar fi fost prezent si la celelalte PPV-uri din DGUSA de ieri si de astazi.Ivan a scris:Kevin, si asta inseamna ca Morrison nu mai aare sanse sa fie prezent la Royal Rumble?
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum