Jeff Hardy vs Austin Aries
+2
Show Off
Ivan
6 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Jeff Hardy vs Austin Aries
Jeff Hardy vs. Austin Aries - TNA Bound for... de WrestlingFANUploder
P.S: Uploaded on DailyMotion by Imperfect!
Re: Jeff Hardy vs Austin Aries
Se vede de cand va uitati la wrestling, daca meciurile preferate sunt de cateva saptamani.
Hopsin- Mesaje : 457
Ba nu te mai baga ca prostu'... pe bune... Poate si tie iti place main-eventul de la Raw-ul de acum 2 luni...
Vizitato- Vizitator
Ba, fiecare cu preferintele lui, deci mai taci naibii din gura... Nu spun ca si mie imi place meciul asta, dar e meciul lor preferat si ...
Vizitato- Vizitator
Daca i-a placut meciul si l-a postat care e problema? :roll:Hopsin a scris:Se vede de cand va uitati la wrestling, daca meciurile preferate sunt de cateva saptamani.
Nixon- Mesaje : 162
Sa fim seriosi, meciul chiar nu a fost nu stiu ce.
Daca nu era Aries acolo nu era bun, Aries a tras de Hardy, s-a vazut ca drogatul nu poate tine pasul cu un wrestler ca Aries.
Ce vreau sa spun eu, e ca daca meciul tau preferat e un meci care s-a intamplat acum 2 saptamani, sa vede ca nu urmaresti wrestling de prea mult timp, pentru ca au existat atat de multe meciuri in trecut mult mai bune ca acesta. Parca vad ca Imperfect va zice dupa Turning Point, ca meciul de acolo va fi meciul sau preferat.
Daca nu era Aries acolo nu era bun, Aries a tras de Hardy, s-a vazut ca drogatul nu poate tine pasul cu un wrestler ca Aries.
Ce vreau sa spun eu, e ca daca meciul tau preferat e un meci care s-a intamplat acum 2 saptamani, sa vede ca nu urmaresti wrestling de prea mult timp, pentru ca au existat atat de multe meciuri in trecut mult mai bune ca acesta. Parca vad ca Imperfect va zice dupa Turning Point, ca meciul de acolo va fi meciul sau preferat.
Pune-mi orice intrebare vrei tu din 2004 incoace, si eu iti raspund la ea.
Nu va mai certati ca prostii... Hopsin ai grija ca iti dau Ban, intreci cam des masura... Nu sunt eu sustinatorul lui Hardy, sau avocatul lui Imperfect, dar nu va mai certati din orice chestie...
Vizitato- Vizitator
Temina ma constipatule,daca i-a placut meciul ce? :roll:Hopsin a scris:Sa fim seriosi, meciul chiar nu a fost nu stiu ce.
Twista... nu te mai baga ca i-am dat eu avertisment. La urmatoarele abateri va primii BAN. Nu stam noi in Hopsin. I-am luat deja rangul de MODERATOR. El nu face cinste nimanui comentand aiurea pe aici.
Ultima editare efectuata de catre Zeno Daniels in Vin Noi 02, 2012 12:38 am, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
OkZeno Daniels a scris:Twista... nu te mai baga, ca i-am dat eu avertisment. La urmatoarele abateri va primii BAN. Nu stam noi in Hopsin. I-am luat deja rangul de MODERATOR. El nu face cinste nimanui, comentand aiurea pe aici.
EDITED BY ZENO DANIELS
Asta e adevarat, Imperfect stie despre asta. Acum nu mai fac prostii, daca aveam ganduri rele mai postam atat? Mai termina cu prostiile...
Terminati mah ca nu suntem copii mici. Hopsin incearca sa nu mai incingi nici tu apele, dar aici e adevarat ca si Twista a avut vina proprie, numindu-te constipat.
Galileo- Mesaje : 1238
Subiecte similare
» Jeff Hardy vs. Austin Aries - TNA Turning Point 2012
» Jeff Hardy (c) vs Austin Aries - TNA Turning Point 2012
» Music Video: Jeff Hardy vs. Austin Aries at Turning Point
» Austin Aries
» Austin VS The Rock WRESTLEMANIA 19
» Jeff Hardy (c) vs Austin Aries - TNA Turning Point 2012
» Music Video: Jeff Hardy vs. Austin Aries at Turning Point
» Austin Aries
» Austin VS The Rock WRESTLEMANIA 19
Wrestling RO :: General :: Arhiva