Alberto Del Rio
+2
Hopsin
edydin
6 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Re: Alberto Del Rio
Avea cineva pe Bleacher Report o idee.
Sa inceapa un storyline in care Del Rio sa isi piarda banii (ca tot e criza) sa inceapa sa intre in ring cu harburi de masini, iar singurul care sa ramana langa el sa fie Ricardo pentru ca e loial, i-ar in felul asta Del Rio sa devina face.
Sa inceapa un storyline in care Del Rio sa isi piarda banii (ca tot e criza) sa inceapa sa intre in ring cu harburi de masini, iar singurul care sa ramana langa el sa fie Ricardo pentru ca e loial, i-ar in felul asta Del Rio sa devina face.
Hopsin- Mesaje : 457
Am vazut si eu ideea mentionata de Hopsin, insa era diferita. Ricardo se intorcea impotriva lui Del Rio odata ce acesta isi pierdea banii si asa incepea un feud intre Alberto si Ricardo, Rodriguez debutand astfel ca wrestler. Aa da si Ryder ar fi trebuit sa il invete pe Del Rio cum e sa traiesti fara milioane de dolari
Galileo- Mesaje : 1238
Se pare ca dupa SD-ul de aseara vom avae parte de un feud Del Rio vs Big Show ptr. WHC. Ar fi interesant un meci in trei, Big Show vs Sheamus vs Del Rio la Rumble.
Galileo- Mesaje : 1238
Mda, sincer m-am plictisit deja de Big Show vs. Sheamus si Sheamus vs. Del Rio. Un feud intre cei 3 nu ma intereseaza. Astept sa incaseze odata Ziggler servieta aia...
Kevinsteen12- Mesaje : 393
Subiecte similare
» [GIF] Alberto Del Rio
» WWE Wrestlemania 27 - Alberto Del Rio vs Edge
» Randy Orton vs Alberto Del Rio Falls Count Anywhere
» Randy Orton vs Alberto Del Rio - Falls Count Anywhere
» WWE Raw 3/28/11 Edge & Christian vs Alberto Del Rio & Brodus Clay
» WWE Wrestlemania 27 - Alberto Del Rio vs Edge
» Randy Orton vs Alberto Del Rio Falls Count Anywhere
» Randy Orton vs Alberto Del Rio - Falls Count Anywhere
» WWE Raw 3/28/11 Edge & Christian vs Alberto Del Rio & Brodus Clay
Wrestling RO :: General :: Arhiva