SETH ROLLINS
+12
Hopsin
Attack
Kevinsteen12
Sirius
Nobody!
Fxhd
Galileo
DoubleA
Ivan
Nixon
Show Off
Creature
16 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: SETH ROLLINS
Playa a scris:Rollins e un natural face, se vede ca nu e facut sa fie heel. In schimb Reigns si Ambrose sunt geniali ca heel. De asta Seth e si cea mai mica atractie din Shield, fiindca ca Heel e shit
Da, dar arata ca un lider al The Shield, in toate pozele sta in mijloc, vorbeste primul.
Gabi- Mesaje : 25
Ar fi tare ca mai incolo sa descoperim ca de fapt Punk este liderul din umbra...
Vizitato- Vizitator
Ar fi misto, asta am zis... In momentul asta, Ambrose este Liderul...
Vizitato- Vizitator
N-ar fi misto. Baietii astia n-au nevoie sa stea in umbra lui Punk
Galileo- Mesaje : 1238
Nu este Ambrose liderul, nici Rollins, nici Reigns, fiecare face ce vrea. Nu ati vazut ? Cand Reigns a zis ca interviul s-a terminat ceilalti au plecat. NICIUNUL NU ESTE LIDER-ul. Este un fel de The Corre.
Gabi- Mesaje : 25
Ba DA! Ar creste toti bine... uita-te la chestia cu Nexus in care a fost si Bryan... uite cum a ajuns Bryan... sau Barrett...
Vizitato- Vizitator
Nu inteleg de ce atata lume il simpatizeaza atat de mult, chiar nu imi pare asa bun.
Hopsin- Mesaje : 457
Ba nici mie nu mi se pare asa de bun ca wrestler... poate pentru ca nu imi plac wrestlerii FACE... stiu ca in momentul asta e HEEL, dar statusul asta de Heel il prinde ca dracu...
Vizitator- Vizitator
Am vazut ca o devenit mai bun la microfon, cred ca l-o ajutat Ambrose la capitolul asta.
Galileo- Mesaje : 1238
Zeno, cateodata ma faci sa cred ca esti mark. Ai auzit vreodata de Tyler Black in ROH? Macar in FCW.. E greu sa-ti dai cu parerea cand vezi unul care este intr-un stable.
Attack- Mesaje : 83
Tyler Black, ce sa zic, imi place foarte mult. El si Dean Ambrose sunt viitorul companiei, fara indoiala! Astept un feud intre ei doi, cum au avut in teritoriul de dezvoltare. Acolo au facut un meci de nota 100+.
Eris- Mesaje : 58
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» [GIF's] SETH ROLLINS
» [Photos] Seth Rollins
» SETH ROLLINS - Tributes
» Kassius Ohno vs. Seth Rollins
» SETH ROLLINS VS. JINDER MAHAL
» [Photos] Seth Rollins
» SETH ROLLINS - Tributes
» Kassius Ohno vs. Seth Rollins
» SETH ROLLINS VS. JINDER MAHAL