The Great Khali
+2
Hopsin
edydin
6 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Re: The Great Khali
Meh , nu l-ai prins pe Giant Gonzales . Ala il face pe Khali sa para Chris Benoit..
Fxhd- Mesaje : 598
MEciul lui Khali cu Undertaker de la Smack Down in 2007, acel Last Man Standing Match a fost printre cele mai bune meciuri din 2007. Cel mai bun din cariera lui khali de departe
Galileo- Mesaje : 1238
Chiar e cel mai prost EVER! Ceea ce e misto la el este ca e un urias .
Radu.Boy- Mesaje : 98
Ba nici mie nu prea imi mai place de el, dar spunetii ce i-ati scris aici in fata:))))))
Joshua- Mesaje : 32
Tu esti mark de mark frate, cati 7 ani ai?
Il cunosc eu cumva pe Khali personal, ca sa ii spun in fata?
Si daca i-as spune in fata ce crezi ca ar face? Vai doamne m-ar bate pentru parerea mea.
Mi-ar da un chop dinacela.
Copil de 5 ani ce esti.
Si daca i-as spune in fata ce crezi ca ar face? Vai doamne m-ar bate pentru parerea mea.
Copil de 5 ani ce esti.
Hopsin- Mesaje : 457
Ba handi vorbeste frumos ca eu vorbeam in gluma, da tu nu stii ce e aia glumaHopsin a scris:Tu esti mark de mark frate, cati 7 ani ai?
Copil de 5 ani ce esti.
Joshua mai usor cu jignirile. Daca Hopsin va face o plangere, voi fi nevoit sa te avertizez. Plus ca parerile lui sunt fondate. Parerea mea ca ar trebui tu sa ai grija ce spui.
Vizitato- Vizitator
Nu ma intereseaza daca o sa fiu avertizat, el ma jigneste, il jignesc si eu pe elZeno Daniels a scris:Joshua mai usor cu jignirile. Daca Hopsin va face o plangere, voi fi nevoit sa te avertizez. Plus ca parerile lui sunt fondate. Parerea mea ca ar trebui tu sa ai grija ce spui.
Joshua, am terminat aici discutia. Eu nu vad ca el sa te fi jignit vreo clipa... a spus doar faptul ca esti mark, un lucru foarte bine argumentat... Khali chiar este un wrestler extrem de slab, sa nu uitam ca el nu stie sa tina un promo, iar in ring nu mai zic...
Vizitato- Vizitator
Faptul ca te-am numit mark si ca te-am numit copil de 7 ani, nu sunt insulte.
Hopsin- Mesaje : 457
Subiecte similare
» Jeff Hardy vs. MVP vs. Big Show vs. The Great Khali vs. Umaga vs. Mr. Kennedy
» Unforgiven 2007 - Batista vs. Rey Mysterio vs. Khali
» Unforgiven 2007 - Batista vs. Rey Mysterio vs. Khali
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum