Randy Orton
+6
Galileo
Kevinsteen12
Ivan
Fxhd
Sowft
edydin
10 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: Randy Orton
Foarte frumos!este unu dintre cei mai buni wrestleri la ora actuala dp.Cena si Punk
Sowft- Mesaje : 32
Ai picat in capcana mea... am vrut sa vad daca ai calitati de Mod. Tu ai postat OfTopicuri cu lopata, prn asta am vrut sa-ti demonstrez ca nu esti pregatit sa devii Moderator pe Forum...
Vizitato- Vizitator
Meh , overrated . Sper sa mai se drogheze odata sa vada cum e sa numai faca fite la meciuri cand nu le castiga si multe altele .
Fxhd- Mesaje : 598
Ce schimbare...De la Hardy la Orton:)) Bine ca nu l-ai ales pe Cena. Sincer sa fiu, Orton ca face e foarte foarte plictisitor, dar ca heel altcumva sta treaba. Pacat ca prostii din WWE nu vor sa-l faca cat mai repede heel
Kevinsteen12- Mesaje : 393
Orton tot se roaga de echipa creativa sa ii dea un rol de heel, dar cica aia nu vor decat din 2014
Galileo- Mesaje : 1238
Singurul lucru ca sa intre in main-event este turn heel-ul, ca face fiind foarte plictisitor.
Kevinsteen12- Mesaje : 393
Mi-e momentan mi se pare ca este un pic heel, mai bine zis tweener... asa mi s-a parut la Raw-ul trecut...
Vizitato- Vizitator
Un superstar care este bun la microfon , pana cat si la wrestling! Totusi plictisitor ca face , ii trebuie rolul de heel , cine stie , poate o sa ajunga si el un campion
Radu.Boy- Mesaje : 98
Vrei sa zici sa ajunga din nou campion. Sunt de acord cu voi, e plictisitor ca face, vreau nebunul care era.
WeWantEnigma- Mesaje : 249
Nota 9 in teza...Zeno Daniels a scris:Mi-e momentan mi se pare ca este un pic heel, mai bine zis tweener... asa mi s-a parut la Raw-ul trecut...
LOL. Ai dat edit la postul meu? Nu as fi facut o astlfel de gafa in viata mea...
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» [GIF] RANDY ORTON
» RANDY ORTON - Tributes
» WWE Countdown: Extreme Randy Orton
» Randy Orton vs Alberto Del Rio Falls Count Anywhere
» Randy Orton vs Edge (Vengeance 2004)
» RANDY ORTON - Tributes
» WWE Countdown: Extreme Randy Orton
» Randy Orton vs Alberto Del Rio Falls Count Anywhere
» Randy Orton vs Edge (Vengeance 2004)