Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

The Undertaker Vs Triple H WrestleMania28

3 participanți

In jos

The Undertaker Vs Triple H WrestleMania28 Empty The Undertaker Vs Triple H WrestleMania28

Mesaj Scris de Sowft Dum Noi 04, 2012 9:32 am

Ce parere aveti despre Undertaker Vs Triple H de la Wrestlemania 28?

Eu zic ca este un meci super si daca Undertaker nu a pierdut in meciul asta inseamna ca nu va mai pierde niciodata la Wrestlemania ,s-ar putea la urmatorul Wrestlemania sa fie Undertaker Vs The Rock.

Ce parere aveti?

Video:https://www.youtube.com/watch?v=gS_IByLzpD4

Ultima editare efectuata de catre Sowft in Dum Noi 04, 2012 9:44 am, editata de 1 ori
Sowft
Sowft

Sus In jos

The Undertaker Vs Triple H WrestleMania28 Empty Re: The Undertaker Vs Triple H WrestleMania28

Mesaj Scris de Ivan Dum Noi 04, 2012 9:36 am

pune si video.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

The Undertaker Vs Triple H WrestleMania28 Empty Re: The Undertaker Vs Triple H WrestleMania28

Mesaj Scris de Nixon Dum Noi 04, 2012 9:36 am

Ce să zic,meciul a fost unul bun pentru PG era.Daca Undertaker v a mai lupta la Wrestlemania meciul lui nu va mai fi promovat la rang de main event..
Nixon
Nixon

Sus In jos

Mesaj Scris de Nixon Dum Noi 04, 2012 9:43 am

Imperfect a scris:pune si video.
I-am editat eu comentul i-am pus si video ca sa se poata intelege ceva:).Sper ca nu se supara.
Nixon
Nixon

Sus In jos

Mesaj Scris de Sowft Dum Noi 04, 2012 9:45 am

si eu am pus:))
Sowft
Sowft

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum