WWE Hall of Famers
5 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
WWE Hall of Famers
Ce wrestleri din rosterul actual al WWE credeti ca merita sa intre in Hall of Fame? Eu cred ca CM Punk.
Vizitato- Vizitator
Re: WWE Hall of Famers
In momentul asta Kane . Omul are 45-46 de ani si inca este full time . Face o treaba extraordinar de buna facand iar divizia la echipe relevanta . Ar trebui sa mai aiba maxim un an sa mai puna over una alta si dupa Hall fo Fame tata .
Fxhd- Mesaje : 598
Triple H va prelua fucking compania in cativa ani . N-are ce cauta in Hall of Fame acum . Poate Vince .
Fxhd- Mesaje : 598
Cm Punk?Really?Really?Zeno Daniels a scris:Ce wrestleri din rosterul actual al WWE credeti ca merita sa intre in Hall of Fame? Eu cred ca CM Punk.
Nixon- Mesaje : 162
Punk ar putea intra, si probabil va intra in HoF peste multi ani. Din cei prezenti in WWE in prezent, cei care ar merita sa intre acum cred ca ar fi: Christian, Taker, Kane si Mark Henry.
zeze28- Mesaje : 261
Pai asta zic,poate o sa intre peste multi ani.zeze28 a scris:Punk ar putea intra, si probabil va intra in HoF peste multi ani. Din cei prezenti in WWE in prezent, cei care ar merita sa intre acum cred ca ar fi: Christian, Taker, Kane si Mark Henry.
Nixon- Mesaje : 162
Cum am putut uita de Taker si Kane? Sorry...
Punk va intra cu siguranta, dar sper ca peste cel putin 10 ani... E prea bun...
Punk va intra cu siguranta, dar sper ca peste cel putin 10 ani... E prea bun...
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Mick Foley va fi introdus in Hall of Fame
» Edge inducted into the WWE Hall Of Fame 2012 (FULL SPEECH)
» Edge inducted into the WWE Hall Of Fame 2012 (FULL SPEECH)
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum