Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Modificari in cardul Survivor Series 2012

4 participanți

In jos

Modificari in cardul Survivor Series 2012 Empty Modificari in cardul Survivor Series 2012

Mesaj Scris de Nobody! Mier Noi 07, 2012 8:32 am

Aseara la Raw, Mr. McMahon a adus-o pe Vickie Guerrero pe scena, si a fortat-o sa schimbe main-event-ul de la Survivor Series. Astfel, CM Punk isi va apara centura WWE intr-un triple-threat, cu Ryback si John Cena!

Modificari in cardul Survivor Series 2012 20121105_EP_LIGHT_SurvivorSeries_match-cena-punk-ryback_C-homepage

Iar in legatura cu meciul traditional la echipe, Dolph Ziggler va lua locul lui CM Punk de capitan si de membru al echipei, iar Mick Foley va trebui sa gaseasca un inlocuitor pentru Ryback. In aceeasi seara, The Miz a renuntat la echipa Ziggler, locul lui fiind luat de Wade Barret.

Modificari in cardul Survivor Series 2012 20121105_EP_LIGHT_SurvivorSeries_match_teamfoleyziggler_C-homepage2

SURSA : InRing.ro
Nobody!
Nobody!

Sus In jos

Modificari in cardul Survivor Series 2012 Empty Re: Modificari in cardul Survivor Series 2012

Mesaj Scris de edydin Mier Noi 07, 2012 8:40 am

Da main event ul sa schimbat din cauza fanilor de asta CM PUNK isi apara centura la Survivor Series !
edydin
edydin
MANAGER
MANAGER

http://www.wrestlingromania.net

Sus In jos

Modificari in cardul Survivor Series 2012 Empty Re: Modificari in cardul Survivor Series 2012

Mesaj Scris de zeze28 Mier Noi 07, 2012 9:03 am

Copy-paste de le inring, si nu e primul.
zeze28
zeze28

Sus In jos

Mesaj Scris de edydin Mier Noi 07, 2012 9:17 am

Am dat un edit si am pus sursa ! Nobody cand mai pui noutati nu uita sa pui sursa !
edydin
edydin
MANAGER
MANAGER

http://www.wrestlingromania.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Nixon Mier Noi 07, 2012 1:15 pm

Naspa cred ca pana la Royal Rumble nu ma mai uit la WWE.
Nixon
Nixon

Sus In jos

Mesaj Scris de Nixon Mier Noi 07, 2012 1:15 pm

Tocmai atunci o sa fie interesant.
Nixon
Nixon

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum