Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

WWE a strans 1 Mil. $ pentru Susan G. Komen!

In jos

WWE a strans 1 Mil. $ pentru Susan G. Komen! Empty WWE a strans 1 Mil. $ pentru Susan G. Komen!

Mesaj Scris de kido Mar Oct 30, 2012 5:00 am

WWE a strans 1 Mil. $ pentru Susan G. Komen! 20120916_LIGHT_komen_cena_homepage-630x354

Aseara la Raw, John Cena a anuntat in ring ca WWE a strans suma de 1 milion $ pentru fundatia “Susan G. Komen For The Cure” pentru a ajuta la cercetarea si lupta impotriova cancerului la san. Compania a suportat aceasta campanie intreaga luna octombrie prin vanzarea unor produse WWE, cat si prin promovare televizata si sociala.

In acelasi segment, Vince McMahon si vestiarul WWE s-au aflat pe scena arenei ascultand prezentarea.
kido
kido

Sus In jos

WWE a strans 1 Mil. $ pentru Susan G. Komen! Empty Re: WWE a strans 1 Mil. $ pentru Susan G. Komen!

Mesaj Scris de Vizitato Mar Oct 30, 2012 11:18 pm

Pana la Hell in a Cell chiar ma enervam cand vedeam o coarda a ringului, roz, sau chestiile de pe mainile arbitrului la fel, rampa etc.

Mi-am schimbat opinia cand am vazut un segment cu Layla la HiaC, care spunea ca mama ei nu o vazu-se niciodata in ring, din cauza cancerului...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum