Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Taker prezent la Mania sau la Royal Rumble !

3 participanți

In jos

Taker prezent la Mania sau la Royal Rumble !  Empty Taker prezent la Mania sau la Royal Rumble !

Mesaj Scris de edydin Sam Noi 24, 2012 10:30 am

Taker prezent la Mania sau la Royal Rumble !  311163_230937883704468_1442846980_n

Suntem aici pentru o informatie despre Taker foarte importanta care va face uni fani sa zambesca !

Conform F4WOnline , cei din WWE au discutat acuma cateva zile cu Undertaker si se pare ca The Phenom este de acord sa participe la un meci care pregateste pentru el insa nu sa stie daca meciul pregatit e pentru Royal Rumble sau Wrestlemania !Ramane de vazut pentru subiectul asta !
edydin
edydin
MANAGER
MANAGER

http://www.wrestlingromania.net

Sus In jos

Taker prezent la Mania sau la Royal Rumble !  Empty Re: Taker prezent la Mania sau la Royal Rumble !

Mesaj Scris de Adi. Sam Noi 24, 2012 11:52 am

Probabil o sa se programeze meciul la wrestlemania.
Adi.

Sus In jos

Taker prezent la Mania sau la Royal Rumble !  Empty Re: Taker prezent la Mania sau la Royal Rumble !

Mesaj Scris de Galileo Sam Noi 24, 2012 11:53 am

Eu am citit ca e apt ptr. Wrestlemania 29. si ca acolo va aparea
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Adi. Sam Noi 24, 2012 11:56 am

Playa a scris:Eu am citit ca e apt ptr. Wrestlemania 29. si ca acolo va aparea

Asta inseamna ca mai bate pe cineva? laughing
Adi.

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Sam Noi 24, 2012 12:06 pm

Pai nu cred ca vor sa-i distruga streak-ul la ultimul meci. Halal retragere ar mai fi si aia
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum