Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cena e implicat intr-o relatie in afara ringului? Si nu nu e AJ

2 participanți

In jos

Cena e implicat intr-o relatie in afara ringului? Si nu nu e AJ Empty Cena e implicat intr-o relatie in afara ringului? Si nu nu e AJ

Mesaj Scris de Galileo Vin Noi 30, 2012 12:50 pm

Vinerea trecuta Nikki si Brie Bella au fost la reuniunea de 10 ani de la terminarea liceului. Cu Brie venind cu iubitul ei Daniel Bryan, in timp ce Nikki a fost acompaniata de nimeni altul decat de Cenation leader-ul, JOHN CENAAAA. Sunt oare cei doi impreuna? Se prea poate.

Ma gandesc ca daca gemenele revin in WWE, D.Bryam si Cena sa aiba segmente de comedie in care incearca sa le distings.Ar fi misto.

P.S Scuze daca am stricat articolul cu incercarea mea de a face pe reporterul de can-can big grin
Galileo
Galileo

Sus In jos

Cena e implicat intr-o relatie in afara ringului? Si nu nu e AJ Empty Re: Cena e implicat intr-o relatie in afara ringului? Si nu nu e AJ

Mesaj Scris de Vizitato Vin Noi 30, 2012 1:04 pm

Chiar imi place stilul tau de Can-Can!
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Cena e implicat intr-o relatie in afara ringului? Si nu nu e AJ Empty Re: Cena e implicat intr-o relatie in afara ringului? Si nu nu e AJ

Mesaj Scris de Galileo Vin Noi 30, 2012 1:19 pm

Pe bune? Chiar sunt surprins fiindca am facut-o la misto faza aia.Vad ca va place tot la.mine mai nou happy
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Vin Noi 30, 2012 1:30 pm

O sa pun si poze maine, am gasit cateva dar nu au o rezolutie buna. Maine dupa masa maxim le aveti happy
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Sam Dec 01, 2012 3:26 am

Cena e implicat intr-o relatie in afara ringului? Si nu nu e AJ 002

Cena e implicat intr-o relatie in afara ringului? Si nu nu e AJ 001

Cena e implicat intr-o relatie in afara ringului? Si nu nu e AJ 016
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Sam Dec 01, 2012 3:27 am

Cena e implicat intr-o relatie in afara ringului? Si nu nu e AJ Thumbs_030

Cena e implicat intr-o relatie in afara ringului? Si nu nu e AJ 021

Cena e implicat intr-o relatie in afara ringului? Si nu nu e AJ Thumbs_24508rl

Cena e implicat intr-o relatie in afara ringului? Si nu nu e AJ Thumbs_20tjjuv

Cena e implicat intr-o relatie in afara ringului? Si nu nu e AJ 003
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Sam Dec 01, 2012 3:29 am

Aia e Brie Bella? : O
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Sam Dec 01, 2012 3:48 am

Aia in albastru e Brie si in rosu e Nikki.
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum