Jeff Hardy Funny Moments
+3
Hopsin
Ivan
Vipera
7 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Re: Jeff Hardy Funny Moments
Orice moment cu hardy e funny, doar ca nu intentionat.
Hopsin- Mesaje : 457
Daca as zice asta de Ziggler nu ar fii adevarat nu? Hai ca ma scoateti din sarite.. Nu va place Hardy lasati-l in pula mea in pace v-am inteles nu va place Hardy da terminati-va odata in orice topic cu el "Un prost" "Sa se apuce sa faca burgeri" "S-a milogit ca o pizda pentru centura aia" deja exagerati..
WeWantEnigma- Mesaje : 249
Nu exageram deloc, dar o sa-l las in pace... nu am chef sa ma cert cu voi... eu cred ca ai dat-o in bara cu acea comparatie cu Dolph Ziggler... niciodata, dar niciodata numai face comparatie intre cei doi... Ziggler este peste Hardy la orice capitol si nu pentru ca asa cred eu...
Vizitato- Vizitator
DyingBreed a scris:Daca as zice asta de Ziggler nu ar fii adevarat nu? Hai ca ma scoateti din sarite.. Nu va place Hardy lasati-l in pula mea in pace v-am inteles nu va place Hardy da terminati-va odata in orice topic cu el "Un prost" "Sa se apuce sa faca burgeri" "S-a milogit ca o pizda pentru centura aia" deja exagerati..
Asta-i moderatoru' tau Imperfect ?
Fxhd- Mesaje : 598
Mie imi placea cand era in WWE,nu ca nu m-as uita la TNA dar nu imi mai place.
яσкєη- Mesaje : 74
Stii ceva? Daca nu va convine ca nu-mi place de Hardy am plecat de pe site, fiecare cu parerea lui, nu va puteti caca in gustul omului. Imi poti scoate si moderatoru ramaneti aici sa-l injurati pe Hardy cat vreti ma doare fix in ****.
WeWantEnigma- Mesaje : 249
Mama ce palmuta a dat Hardy... vreau si eu :X
DyingBreed: WARNED 25% - 2X POST
DyingBreed: WARNED 25% - 2X POST
Vizitato- Vizitator
Apropo, ce dracu aveti... nu stiti ca eu sunt ala cu cearta... nu va mai certati ca prostii... din cauza unui prost...
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Funny Shawn Michaels moments
» Funny Wrestling Pictures
» [Photos] Jeff Hardy
» Nu mai sunt fan Jeff Hardy!
» JEFF HARDY - Tributes
» Funny Wrestling Pictures
» [Photos] Jeff Hardy
» Nu mai sunt fan Jeff Hardy!
» JEFF HARDY - Tributes
Wrestling RO :: General :: Arhiva