Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

WWE are in NXT un superstar cu tatuajele copiate dupa Jeff Hardy!

5 participanți

In jos

WWE are in NXT un superstar cu tatuajele copiate dupa Jeff Hardy! Empty WWE are in NXT un superstar cu tatuajele copiate dupa Jeff Hardy!

Mesaj Scris de Ivan Mar Dec 04, 2012 4:09 am

Dupa cum spune si titlul, wrestler-ul Judas Devlin (http://www.fcwwrestling.info/Roster/Judas-Devlin.html), care face parte din NXT, teritoriul de dezvoltare al WWE-ului are tatuajul de pe mana stanga copiat de la Jeff Hardy, aceasta "lupta" dintre cei doi a continuat si pe twitter.

Comparati pozele:

Jeff Hardy
WWE are in NXT un superstar cu tatuajele copiate dupa Jeff Hardy! Tumblr_megxd377mv1r3ve1so2_500
Judas Devlin
WWE are in NXT un superstar cu tatuajele copiate dupa Jeff Hardy! IMG_4560

Writed by: Imperfect.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

WWE are in NXT un superstar cu tatuajele copiate dupa Jeff Hardy! Empty Re: WWE are in NXT un superstar cu tatuajele copiate dupa Jeff Hardy!

Mesaj Scris de Fxhd Mar Dec 04, 2012 4:36 am

Hardy e mort de mult deci nu e nicio problema cu Judas .
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

WWE are in NXT un superstar cu tatuajele copiate dupa Jeff Hardy! Empty Re: WWE are in NXT un superstar cu tatuajele copiate dupa Jeff Hardy!

Mesaj Scris de Apex Mar Dec 04, 2012 11:24 am

Au dat-o-n bara cu ăsta ;]]
Apex
Apex

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Sam Dec 08, 2012 5:54 am

laughing)))
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de яσкєη Sam Dec 08, 2012 6:08 am

Nu vad o problema in asta :lol!: .
яσкєη
яσкєη

Sus In jos

Mesaj Scris de Frozen Mier Dec 19, 2012 12:51 am

Copia n-are valoare !
Frozen
Frozen

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mier Dec 19, 2012 12:59 am

Nici macar originalul laughing
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum