Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE?

+9
яσкєη
WeWantEnigma
bla bla
Kevinsteen12
zeze28
Fxhd
Vipera
Galileo
Ivan
13 participanți

In jos

Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE?

Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE? Vote_lcap7%Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE? Vote_rcap 7% 
[ 1 ]
Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE? Vote_lcap20%Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE? Vote_rcap 20% 
[ 3 ]
Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE? Vote_lcap40%Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE? Vote_rcap 40% 
[ 6 ]
Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE? Vote_lcap0%Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE? Vote_lcap7%Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE? Vote_rcap 7% 
[ 1 ]
[ 1 ]
Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE? Vote_lcap0%Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 0 ]
Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE? Vote_lcap13%Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE? Vote_rcap 13% 
[ 2 ]
Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE? Vote_lcap6%Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE? Vote_rcap 6% 
[ 1 ]

Total voturi : 15

Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE? Empty Re: Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE?

Mesaj Scris de Galileo Mar Dec 04, 2012 12:00 pm

John Cena, of course happy
Galileo
Galileo

Sus In jos

Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE? Empty Re: Cine are cea mai frumoasa melodie de intrare din WWE?

Mesaj Scris de Ivan Mar Dec 04, 2012 12:01 pm

Votul meu merge la: Dolph Ziggler - HERE TO SHOW THE WORLD
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Vipera Mar Dec 04, 2012 12:25 pm

Randy Orton
Vipera
Vipera

Sus In jos

Mesaj Scris de Fxhd Mar Dec 04, 2012 12:26 pm

Drew Mac . Ale lui Alex Riley si Ted DiBiase trebuiau sa fie acolo si ele .
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mar Dec 04, 2012 11:12 pm

Imi plac asa: Miz, Ziggler, Orton, Punk. Votez clar pentru Here To Show The World, chiar daca imi place mai mult I came to Play.
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de zeze28 Mier Dec 05, 2012 12:53 am

Trebuie sa votezi melodia, nu wrestlerul, da vad ca pentru unii ii greu de inteles asta:))
zeze28
zeze28

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mier Dec 05, 2012 2:45 am

Ba da mai taci dracu... pe unde am prinzi, pe acolo comentezi... Pentru mine cea mai frumoasa melodie din WWE este a lui Ziggler... probleme? Mi-am schimbat-o pe loc sa-ti inchid dracu gura...

Si aici se termina off-topicurile... daca mai gasesc vreunu incep sa ma pun eu pe treaba...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Mier Dec 05, 2012 5:05 am

Melodia lui Cena de intrare e un cacat. Imi place mult a lui Punk, o stiu de cand o folosea in ROH, iar urmatoarea ar fi al lui DOlph Ziggler
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de bla bla Mier Dec 05, 2012 8:18 am

Here to show the world.
bla bla
bla bla

Sus In jos

Mesaj Scris de WeWantEnigma Joi Dec 06, 2012 12:35 pm

Zeno Daniels a scris:Ba da mai taci dracu... pe unde am prinzi, pe acolo comentezi... Pentru mine cea mai frumoasa melodie din WWE este a lui Ziggler... probleme? Mi-am schimbat-o pe loc sa-ti inchid dracu gura...

Si aici se termina off-topicurile... daca mai gasesc vreunu incep sa ma pun eu pe treaba...

Are dreptate zeze pentru ca tu votezi doar ca Ziggler e preferatul tau si chiar ai recunoscut, si nu, nu o sa taca dracu pentru ca tu esti ala care trebuie sa taca dracu pentru ca ai o gura mare, nu el. Si prevad ca ma trezesc cu Rank Off/Down din cauza ca te-am facut putin, normal asa fac femeile.

Votul meu merge la "Just close your eyes" pentru ca stiu melodia de mult si mi-a placut... Chiar daca era mai frumoasa pe vocea femeii.
WeWantEnigma
WeWantEnigma

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Joi Dec 06, 2012 10:59 pm

Ba ce dracu va luati dupa zeze? Uu o spun cu frumosul... imi place melodia lui Ziggler si de aia i-am dat vot... sunt momente cand imi place a lui Miz mai mult... si nu uita Miz a fost favoritul meu inainte sa fie Ziggler... daca nu stiai, uite ca afli acum...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de zeze28 Vin Dec 07, 2012 6:31 am

Zeno Daniels a scris:Imi plac asa: Miz, Ziggler, Orton, Punk. Votez clar pentru Here To Show The World, chiar daca imi place mai mult I came to Play.
Sincer, nu ii vina mea ca tu ai scris aia, asa ca nu ai dreptul sa faci pe desteptul.
zeze28
zeze28

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Vin Dec 07, 2012 6:39 am

Zeno, vai, vai...
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Vin Dec 07, 2012 8:15 am

Moama daca si la melodii de intrare ajungem sa ne certam, stam rau happy
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Dec 07, 2012 9:32 am

Eu nu vreau sa ne certam, nici macar nu-l mai bag in seama pe ala... El a inceput sa comenteze ce am zis eu...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de яσкєη Vin Dec 07, 2012 1:41 pm

Am votat Christian.
яσкєη
яσкєη

Sus In jos

Mesaj Scris de Radu.Boy Sam Dec 15, 2012 12:38 am

Eu votez cu CM Punk - Cult Of Personality.
Radu.Boy
Radu.Boy

Sus In jos

Mesaj Scris de Hopsin Sam Dec 15, 2012 2:15 am

THE CULT OF PERSONALITY.
Hopsin
Hopsin

Sus In jos

Mesaj Scris de Creature Sam Dec 15, 2012 9:14 am

Dolph Ziggler - HERE TO SHOW THE WORLD
Creature
Creature

Sus In jos

Mesaj Scris de Frozen Mier Dec 19, 2012 12:54 am

Dolph Ziggler - HERE TO SHOW THE WORLD
Frozen
Frozen

Sus In jos

Mesaj Scris de WeWantEnigma Mier Dec 19, 2012 11:51 am

Ii place lu' Fuego de Ziggler =).
WeWantEnigma
WeWantEnigma

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Mier Dec 19, 2012 11:56 am

"Impodopeste Dolphy bradul..." laughing Ba cu Fuego pe forum, nu ne mai plictisim... laughing
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Frozen Mier Dec 19, 2012 12:19 pm

Da, si eu va iubesc ! : X
Frozen
Frozen

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum