Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dolph Ziggler isi va apara contractul Money in the Bank la TLC

3 participanți

In jos

Dolph Ziggler isi va apara contractul Money in the Bank la TLC Empty Dolph Ziggler isi va apara contractul Money in the Bank la TLC

Mesaj Scris de Ivan Mier Dec 05, 2012 5:59 am

Dolph Ziggler isi va apara contractul Money in the Bank la TLC 20120715_LARGE_raw_cenaziggler_C-484x272

La RAW-ul de saptamana aceasta, Vince McMahon a convins-o pe Vickie Guerrero sa faca un meci pentru seriveta detinuta in acest moment de Doplh Ziggler pentru a-l indreptati si pe John Cena, care a castigat serivieta din RAW dar a pierdut-o la RAW 1000 prin descalificare.
Asa ca la TLC vom avea Dolph Ziggler vs. John Cena intr-un meci cu scari pentru servieta care iti da oportunitatea de a avea un meci pentru centura mondiala la categoria grea in orice moment vrea detinatorul.

Writed by: Imperfect
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Dolph Ziggler isi va apara contractul Money in the Bank la TLC Empty Re: Dolph Ziggler isi va apara contractul Money in the Bank la TLC

Mesaj Scris de Galileo Mier Dec 05, 2012 6:18 am

Ca sa nu scriu in celalalt articol, scriu aici. E mai bine realizat asta, mai detaliat
Galileo
Galileo

Sus In jos

Dolph Ziggler isi va apara contractul Money in the Bank la TLC Empty Re: Dolph Ziggler isi va apara contractul Money in the Bank la TLC

Mesaj Scris de Fxhd Mier Dec 05, 2012 8:42 am

Sa ma pis pe Cena . Sper sa moara in cancer el , toata familia lui , Vince , si toata echipa creative daca castiga meciul .
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum