Velvet Sky s-a intors in TNA !
+3
Kevinsteen12
Galileo
Ivan
7 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Velvet Sky s-a intors in TNA !
La iMPACT-ul de aseara, Velvet Sky a revenit in TNA. Aceasta si-a facut revenirea intr-un segment intre Mickie James si Tara. A mai spus ca un scop principal al acestei intoarceri este acela de a devenii din nou campioana.
Dupa ce "feud-ul" dintre Mickie James si Tara se va termina, Velvet va fi noua pretendenta la titlu.
Re: Velvet Sky s-a intors in TNA !
A aratat grozav sapt. asta.Extrem de
- Spoiler:
- futabila
Ultima editare efectuata de catre Playa in Sam Dec 08, 2012 8:54 am, editata de 1 ori
Galileo- Mesaje : 1238
As fi vrut sa fie ea special referee pt meciul de la PPV, oricum cel mai probabil, va castiga titlul la Genesis.
Kevinsteen12- Mesaje : 393
N-are ce cauta in WWE pt ca lor nu le pasa de divizia feminina. Chiar as vrea ca divele mai bune din WWE gen Natalya, Paige, Tamina sa vina in TNA sau chiar foste dive Beth, Maryse, Melina. Asta ar fi un pipe bomb la adresa WWE-ului si chiar ar putea face ceva interesant cu ele.
Degeaba... Nu exista diva cu talent, daca esti sexy, intrii in wrestling, ti-o trag toti, si primesti contract apoi centura. Asa decurg lucrurile in WWE. VKM RULZZZ!
Playa a scris:A aratat grozav sapt. asta.Extrem de f*tabila daca mi se permite
Playa, te rog nu mai folosi cuvinte obscene... Ai citit regulamentul?... Eu glumeam acum, dar pe bune, chestia asta din regulament este foarte prost gandita... zi ma ce vrei, nu suntem copilasi...
Vizitato- Vizitator
O sa scot regula aia, si poate fac si o sectune XXX pentru labari, ce ziceti? :>
Fara off-topics Imperfect. In legatura cu sectiunea, eu zic sa nu o faci... se gaseste pe oriunde poze sexy, sau mai mult...
Vizitato- Vizitator
Bai am spus fara off-topics, ami sunteti si membrii ai staff-ului.
Vizitato- Vizitator
Ba sti ceva? Eu fac ce vreau eu, postez unde vreau, mai taci in ciucurasu meu ! (scuzati limbaju)
As vrea s-o vad ca intra in A&E. A aratat in trecut ca e un heel perfect.
P.S care e femininul de la heel, heela?
P.S care e femininul de la heel, heela?
Imperfect vezi ca ti-0am editat postul. Nu vorbim chiar asa urat.
Vezi ca ai facut triple post:)) Mi se pare o porcarie chestia asta cu warn-urile, o sa se ajunga la certuri 100%. Ce naiba ne trebuie noua regulament? Pana acum ne-am descurcat excelent si fara
No rules sa vorbim cum ne vine:).
As vrea ca divizia feminina din WWE sa-si revina .
As vrea ca divizia feminina din WWE sa-si revina .
яσкєη- Mesaje : 74
Exista EDIT credeam.. WARNED 25%Playa a scris:Eu i l-am editat. Prima oara o scris pwla
WeWantEnigma- Mesaje : 249
Eu is bucuros atata timp cat fundul lui Velvet e pe ecranul meu. Nu imi pasa ce rol o sa ii dea
Vorbeati ca forumu o sa ajunga unu mare, ca o sa intreceti wbook si inring si vreti sa scoateti regulamentul? In ritmul asta o sa ramaneti un amarat de forum care o sa fie mereu in umbra forumurilor reale, populat mereu si mereu de aceeasi useri. Pe langa asta, cum vreti sa vina lume si sa fie un forum calumea cand chiar adminul face ce vrea, off-topicuri si dublu post non-stop, si cateodata si unii moderatori?
Ca sa nu fiu off, sper sa i se dea centura cat mai curand.
Ca sa nu fiu off, sper sa i se dea centura cat mai curand.
zeze28- Mesaje : 261
Mama zeze e a 2-a oara cand iti dau dreptate in 2 zile. Are dreptate, avem nevoie de un regulament, altfel asta va fi un forum liber si slab.
Scuzati ca am fost off-topic dar am simtit nevoia sa clarific lucrurile putin
Scuzati ca am fost off-topic dar am simtit nevoia sa clarific lucrurile putin
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum