La multi ani, Kurt Angle !
+2
Attack
Ivan
6 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
La multi ani, Kurt Angle !
Singurul medaliat olimpic din wrestling, Kurt Angle, a implinit recent 44 de ani, mai exact pe data de 9 decembrie. Cu aceasta varsta, Kurt Angle ne-a dat si o veste proasta, a spus ca la fix 46 de ani se va retrage din wrestling, dar nu inainte sa mai fie odata campion mondial. De ziua lui, Angle a fost in acel meci de 8 oameni de la Final Resolution, castigat de echipa sa, care era formata din Wes Brisco, Samoa Joe si Garret Bischoff. In acel meci, echipa lui Angle a castigat, si se pare ca de acea Aces And Eights au pierdut din nou meciul dintre TNA vs Aces and Eights pentru a-i face un cadou lui Angle de ziua lui.
Sa-i uram si noi LA MULTI ANI celui mai bun wrestler din TNA din toate timpurile !
Re: La multi ani, Kurt Angle !
Un wrestler extraordinar. Dar parte asta a fost si mai interesanta: "In acel meci, echipa lui Angle a castigat, si se pare ca de acea Aces And Eights au pierdut din nou meciul dintre TNA vs Aces and Eights pentru a-i face un cadou lui Angle de ziua lui."
Pentru ca nu stiam rostul pentru care a castigat echipa lui Angle, bravo perfect.
Pentru ca nu stiam rostul pentru care a castigat echipa lui Angle, bravo perfect.
Attack- Mesaje : 83
E IMperfect... nu Perfect
PS: Nici eu nu stiam ce rst avea sa castige TNA meciul acela...
PS: Nici eu nu stiam ce rst avea sa castige TNA meciul acela...
Vizitato- Vizitator
Nici eu nu stiam, ai surse sigure ca d'asta au castigat team TNA?
Gabi- Mesaje : 25
Unul dintre cei mai underrated wrestleri din WWE, ever. LMA Kurt Angle!
Galileo- Mesaje : 1238
Il stiu din WWE , un wrestler talentat , prin 2010 habar n-aveam ca era in TNA La Multi Ani Kurt Angle!!
Radu.Boy- Mesaje : 98
Subiecte similare
» Kurt Angle
» Kurt Angle vs. Devon
» Kurt Angle - Tributes
» Kurt Angle Vs. AJ Styles (SV 2008)
» Lockdown 2010: Kurt Angle vs. Mr. Anderson
» Kurt Angle vs. Devon
» Kurt Angle - Tributes
» Kurt Angle Vs. AJ Styles (SV 2008)
» Lockdown 2010: Kurt Angle vs. Mr. Anderson
Wrestling RO :: General :: Arhiva