The Shield
+12
Kevinsteen12
WeWantEnigma
zeze28
яσкєη
Hopsin
Fxhd
Gabi
Radu.Boy
bla bla
Ivan
PRIVATE
Galileo
16 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Membru vostru favorit din Shield
Re: The Shield
Poi cum dracu ne gasesc tocmai pe noi? Ca eu nu am mai facut reclama de mult... am vorbit doar in privat cu ei si i-am invitat daca ii vedeam ca sunt smarksi...
Vizitato- Vizitator
Ar fi fost genial sa il lase pe Rollins sa faca spot-ul ala de pe scara..Da nu ma , ca e Rybotch mare si tare..
Fxhd- Mesaje : 598
si eu as fi vrut... apoi il vedeam pe imperfect fericit maxim... dadea mod la toti de pe forum... :-P
Vizitato- Vizitator
Am si scris ca s-ar putea sa sara de pe o scara Aici: https://wrestlingro.forumgratuit.ro/t964-tlc-2012-discutii-generale
>
Imperfect a scris:Sigur Seth Rollins va face o saritura dementa de pe scara, il stiu in stare.
>
Dupa meciul lor de la TLC, pot spune ca baietii astia m-or convins ca is cei mai tari din WWE in acest moment.
Galileo- Mesaje : 1238
Da, ca de obicei se vede si varsta lui Ivan, caruia i se pare ceva neobisnuit...
Vizitator- Vizitator
Gata cu OFF-TOPICUL. Am votat Dean Ambrose.. Si-a mai revenit.
WeWantEnigma- Mesaje : 249
ZenoDaniels a scris:S-a ajuns la 8-7 pt Ambrose...
Pt ca lipsea votul meu:))
Kevinsteen12- Mesaje : 393
Ivane, lasa am romana mea... mai bine mi-ai da acces la chat ca m-am plictisit... nu mai am de gand sa injur pe nimeni, ma fac baiat cuminte...
Vizitator- Vizitator
Faptul ca Rollins si AMbrose au ajuns amandoi in main-roster e cel mai inteligent lucru pe care l-a facut WWE-ul anul asta.
Inca am dubii cu Reigns, nu mi se pare ca e nu stiu ce de capul lui, dar in fine. Ambrose e un vorbaret extraordinar cu mult talent in ring si cu un caracter genial. Reigns e un muschiulos si e foarte bun ca powerhouse-ul grupului, dar altceva in afara de asta nu mi-a aratat ca ar putea avea un viitor mare cu compania. Sunt curios cum va creste stable-ul in luniile urmatoare
Inca am dubii cu Reigns, nu mi se pare ca e nu stiu ce de capul lui, dar in fine. Ambrose e un vorbaret extraordinar cu mult talent in ring si cu un caracter genial. Reigns e un muschiulos si e foarte bun ca powerhouse-ul grupului, dar altceva in afara de asta nu mi-a aratat ca ar putea avea un viitor mare cu compania. Sunt curios cum va creste stable-ul in luniile urmatoare
Galileo- Mesaje : 1238
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» [LUCRARE] THE SHIELD
» WWE The Shield - Tributes
» Cerere Mod [Shield]
» Booking pentru The Shield
» [Sondaj] Team Hell No&Ryback vs The Shield- TLC 2012
» WWE The Shield - Tributes
» Cerere Mod [Shield]
» Booking pentru The Shield
» [Sondaj] Team Hell No&Ryback vs The Shield- TLC 2012