Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Interviu cu Matt Hardy

2 participanți

In jos

Interviu cu Matt Hardy Empty Interviu cu Matt Hardy

Mesaj Scris de Galileo Dum Dec 23, 2012 11:57 am

Interviu cu Matt Hardy 9k=

In aceeasta saptamana cei de la Inside The Ropes i-au luat un interviu lui Matt Hardyt fost wrestler in WWE si TNA. Iata ce a zis:

Despre diviziile la echipe: Mi-ar placea foarte mult sa vad din nou ca divizia la echipe are un loc aparte in WWe sau TNA. Cred ca ratingurile show-urilor ar creste daca echipele si-ar primi din nou timpul lor. Oricum eu cred ca ratingurile WWE-ului vor creste cand vor gasi un nou Top Dog. Normal actuala fata a WWE-ului e John Cena, insa el nu se ridica la nivelul lui Hulk Hogan sau Steve Austin, asa ca WWe-ul ar cam trebui sa isi gaseasca un alt om. Eu cred ca pana nu isi vor gasi acel nou om, divizia la echipe va ramane in umbra, va fi folosita numai pentru a ocupa timp. Cand eram eu in WWE am avut norocul de-a avea in spate tipi ca Rock, Stone Cold, Triple H sau Shawn Michaels, tipi care singuri vindeau toate biletele. De-aia oficialii isi ziceau "Ok, avem acum bani, hai sa investim ceva si-n echipe". Cred ca pana nu vor gasi din nou un superstar care sa vanda singur o arena, care sa creasca ratingurile si sa aduca din nou multi bani companiei, divizia la echipe va fi uitata. Nu-mi place asta, dar astea-s regulile jocului:

Ce crede despre Ryback: Cred ca WWE-ul a facut o treaba excelenta cu Ryback. Cat despre el, cred ca va trebui sa faca in continuare meciuri bune ca cel de la TLC, pentru a ramane un om important acolo in Main-Event. Daca Ryback va putea face asta si fanii in continuare vor fi in spatele lui, atunci ar fi grozav pentru el. El e clar castigatorul titluiu Breakout Star of the Year si trebuie sa ii felicit pe cei din WWE, deoarece au reusit sa ia un tip care n-a facut nimic ani buni, au reusit sa il faca un nume important in companie si l-au facut iubit de fani intr-un timp scurt. Chiar sper ca Ryback sa aiba un viitor mare, fiindca are mult talent."
Galileo
Galileo

Sus In jos

Interviu cu Matt Hardy Empty Re: Interviu cu Matt Hardy

Mesaj Scris de Fxhd Lun Dec 24, 2012 5:42 am

Daca Ryback are talent eu ma fac scriitor .
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Lun Dec 24, 2012 5:46 am

Eu nu pot zice ca ma fac scriitor, ca deja sunt! winking
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat