Interviu cu Miz
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Interviu cu Miz
Miz a vorbit recent cu cei de la Carroll County Times despre turnul sau in babyface si altele.
Ce zice despre turn-ul sau: E putin ciudat sincer, fiindca nu fac nimic diferit. Sunt aceeasi persoana arogana si egoista care eram si inainte. Cred ca fanii in sfarsit m-au inteles si de-aia nu ma mai huiduie, pentru ca sincer ieu nu m-am considerat vreodata o persoana rea. Am fost o persoana ok, am facut ce-am facut pentru a castiga, deoarece toti ne dorim sa castigam. Cand vrei sa obtii ceva faci tot ce sti pentru a obtine acel lucru. Asta faceam si pana acum si asta fac si acum, insa ma bucur ca fanii in sfarsit sunt de acord cu actiunile mele. Sunt genul de persoana pe care o intalnesti zilnic pe strada, de-aia cred ca fanii s-au familiarizat cu mine si ma simpatizeaza acum.
Ce zice despre programul sau incarcat cu compania: Eu mi-am dorit sa fiu un superstar WWE, asa ca trebuie acum sa ma plang doar in sinea mea de program. Nu-mi place sa ma plang cu voce tare si ca sa fiu sincer nici macar mie insumi nu ma plang. Eu vreau sa fiu cel mai mare superstar care a calcat vreodata intr-un ring al WWE-ului. Pentru a reusi asta trebuie sa dau tot ce am mai bun, sa ma antrenez intr-una si sa fiu 100% concentrat cand ies in fata fanilor in fiecare saptamana."
Galileo- Mesaje : 1238
Re: Interviu cu Miz
Nu poate fi el vreodata cum este Jeff Hardy acum. Cel mai bun din lume la ceea ce face. Adica la WRESTLING!
Vizitato- Vizitator
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum