Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Divizia feminina din TNA, reconfirmata drept cea mai buna din lume

4 participanți

In jos

Divizia feminina din TNA, reconfirmata drept cea mai buna din lume Empty Divizia feminina din TNA, reconfirmata drept cea mai buna din lume

Mesaj Scris de Ivan Mier Ian 16, 2013 5:53 am

Divizia feminina din TNA, reconfirmata drept cea mai buna din lume Tna_knockouts_by_dajs3010-d4x4sw7

Spectacolul oferit de fetele din TNA i-a facut pe cei de la Pro Wrestling Illustrated sa numeasca "Divizia feminina" drept cea mai buna din lume.

TNA-ul are cele mai bune.. luptatoare! N-o spunem noi, ca poate nu ne-ati fi crezut, ci Pro Wrestling Illustrated, cea mai cunoscuta revista in domeniu.

Oamenii de-acolo au fost fascinati de spectacolul din ring si au hotarat ca fetele din TNA sunt cea mai buna "Divizie Feminina" din Wrestling. Cum tot suntem la capitolul superlative, trebuie sa stiti ca Gail Kim a fost declarata "cea mai buna luptatoare" a anului 2012, Tessmacher pe 7, iar Tara pe 3. Acestea sunt divele cu care TNA-ul se mandreste.

Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Divizia feminina din TNA, reconfirmata drept cea mai buna din lume Empty Re: Divizia feminina din TNA, reconfirmata drept cea mai buna din lume

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Mier Ian 16, 2013 10:57 am

Cei de la PWI sunt praf, acorda niste premii de tot rahatul, nu ma refer neaparat la acesta, premiile adevarate sunt data de cei de la WON (Bryan Alvarez & Dave Meltzer).
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Divizia feminina din TNA, reconfirmata drept cea mai buna din lume Empty Re: Divizia feminina din TNA, reconfirmata drept cea mai buna din lume

Mesaj Scris de Creature Mier Ian 16, 2013 12:52 pm

Divele din WWE sunt abia pe 3, divele din Japonia sunt pe 2.
Creature
Creature

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Joi Ian 17, 2013 12:16 am

Divele din WWE dupa parerea mea nu exista. Apar o data la 3 saptamani si atunci pentru un meci de tot rahatul sau un segment jalnic.
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Lun Ian 21, 2013 7:08 am

Ar trebui sa aduca toate divele din NXT in WWE, toate au talent. happy
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Lun Ian 21, 2013 9:53 am

Ivan a scris:Ar trebui sa aduca toate divele din NXT in WWE, toate au talent. happy

Poate Paige, restul nu-s chiar asa...
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Lun Ian 21, 2013 9:58 am

WWE-ul acum cauta fotomodele prin Florida ca sa le aduca in main-roster, Paige are doar 20 de ani, nu pot astia din WWE sa o cheme in main-roster sa faca toate chestiile perverse care le fac divele. Or avut ulte probleme cu Kelly Kelly prin 2007 pentru asta, si-or invatat lectia atunci
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Lun Ian 21, 2013 11:17 am

Divizia feminina din WWE e la pamant, macar daca TNA-ul face ceva cu ele, as vrea sa le vad pe Melina, Beth Phoenix sau Natalya acolo, ar insemna enorm pt divizia din TNA.
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum