Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Oficialii WWE-ului sunt multumiti de divizia pe echipe!

4 participanți

In jos

Oficialii WWE-ului sunt multumiti de divizia pe echipe! Empty Oficialii WWE-ului sunt multumiti de divizia pe echipe!

Mesaj Scris de Ivan Joi Noi 01, 2012 5:31 am

Oficialii WWE sunt multumiti de modul in care evolueaza divizia pe echipe.Ei sunt incantati in special de Cody Rhodes si Damien Sandow.Triple H a anuntat ca un obiectiv de-al lui este reinvierea diviziei tag-team.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Oficialii WWE-ului sunt multumiti de divizia pe echipe! Empty Re: Oficialii WWE-ului sunt multumiti de divizia pe echipe!

Mesaj Scris de Nixon Joi Noi 01, 2012 11:26 am

Deci sunt multimiti sau nemultumiti?laughing
Nixon
Nixon

Sus In jos

Oficialii WWE-ului sunt multumiti de divizia pe echipe! Empty Re: Oficialii WWE-ului sunt multumiti de divizia pe echipe!

Mesaj Scris de Galileo Joi Noi 01, 2012 11:36 am

O gresit titlul. WWE-ul e multumit de divizia la echipe
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Joi Noi 01, 2012 10:58 pm

Am modificat...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de edydin Dum Noi 04, 2012 2:38 pm

sincer cred la divizia de echipe au mai urcat un pic fata de anul trecut care nu prea aveam echipe de valoare !
edydin
edydin
MANAGER
MANAGER

http://www.wrestlingromania.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum