Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Meci în 4 la NXT saptamana viitoare pentru a detemina noul pretendent la centura NXT

4 participanți

In jos

Meci în 4 la NXT saptamana viitoare pentru a detemina noul pretendent la centura NXT Empty Meci în 4 la NXT saptamana viitoare pentru a detemina noul pretendent la centura NXT

Mesaj Scris de Ivan Vin Noi 02, 2012 8:59 am

Meci în 4 la NXT saptamana viitoare pentru a detemina noul pretendent la centura NXT Ayxlw7JCQAA8RE4

La NXT-ul de ieri, Dusty Rhodes a anuntat ca saptamana viitoare va avea loc un meci in 4 PE ELIMINARI pentru a determina cine il va infrunta pe Seth Rollins pentru centura.
Cei 4 wrestleri sunt: Justin Gabriel, Jinder Mahal, Bo Dallas si Drew McIntyre.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Meci în 4 la NXT saptamana viitoare pentru a detemina noul pretendent la centura NXT Empty Re: Meci în 4 la NXT saptamana viitoare pentru a detemina noul pretendent la centura NXT

Mesaj Scris de Vizitato Vin Noi 02, 2012 9:50 am

Cred ca Mahal chiar daca vreau Gabriel...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Meci în 4 la NXT saptamana viitoare pentru a detemina noul pretendent la centura NXT Empty Re: Meci în 4 la NXT saptamana viitoare pentru a detemina noul pretendent la centura NXT

Mesaj Scris de edydin Vin Noi 02, 2012 10:46 am

Nu mam uitat la ultimul NXT din pacate dar chiar pare sa fie interesant show ul !
edydin
edydin
MANAGER
MANAGER

http://www.wrestlingromania.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Vin Noi 02, 2012 11:27 am

E foarte bun Show-ul, e peste SmackDown
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Sirius Joi Noi 08, 2012 5:32 am

A castigat Jinder Mahal..
Sirius
Sirius

Sus In jos

Mesaj Scris de Fxhd Joi Noi 08, 2012 7:28 am

Mersi de spoiler , tocmai ma uitam la NXT...
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum