Centura NXT, vacantă?
4 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Centura NXT, vacantă?
Conform unei surse din interiorul WWE-ului, centura NXT va fi declarata vacanta, deoarece detinatorul acelei centuri a fost chemat in main-roster, iar cei din WWE nu mai vor nicio apariti a sa in teritoriul de dezvoltare al WWE-ulu, NXT.
Noul campion va fi desemnat dupa un turneu cum a fost si acela in care s-a desemnat primul campion NXT din istorie.
Printre acesti wrestleri care vor participa in turneu se numara si Kassius Ohno, Corey Graves, Jinder Mahal, Richie Steamboat si Bo Dallas. Iar acestia se gandesc sa-l faca campion pe Corey Graves.
Re: Centura NXT, vacantă?
Cam stupid sa fie vacanta dintr-o data...Ar putea sa faca un segment cu Kassius Ohno / Corey Graves in care sa spuna ca il respecta pentru decizia de a avansa in main roster , dar el va ramane in NXT sa elimine competitia de acolo , si il provoaca la un title match in care pierde , dupa un goodbye promo si aia e . Ambrose n-a aparut niciodata in NXT , deci e OK , Roman Reigns a avut 2 aparitii , deci la fel .
Fxhd- Mesaje : 598
Un wrestler care este in momentul de fata HEEL nu poate face un goodbye promo...
Si eu cred ca lui Graves ii vor da centura. Ieri la SD, a castigat un dark match
Galileo- Mesaje : 1238
La inregistrarile NXT-ului din seara aceasta va fi prezent Rollins pentru a lasa vacanta centura.
Kevinsteen12- Mesaje : 393
Chiar ca... probabil HEEL... o sa spuna ca paraseste NXT-ul si se duce unde ii e locul, in main-roster... ca ... nu mai stiu ce...
Vizitato- Vizitator
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum