TNA Turning Point 2012 - Discutii Generale !
+5
WeWantEnigma
Kevinsteen12
Galileo
kido
Ivan
9 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: TNA Turning Point 2012 - Discutii Generale !
Ce parere aveti? Mie mi-a placut, m-a facut de multe ori sa sar de pe scaun.
iMPACT- Mesaje : 30
Cum vi s-a parut PPV-ul? Eu nu l-am vazut inca fiindca mi s-a dus sistemul audio...
Vizitato- Vizitator
De abia astept sa-l vad, dar trebuia sa vad ce fac cu sistemul...
Vizitato- Vizitator
Imperfect a scris:http://veedio.info/dailymotion.php?url=k8I72Z0PMpWIv43wGtz
Parca prea brutal..
skiLLet- Mesaje : 29
Mama ce nervi am ca nu merge sistemul... Vreau sa-l vad si eu... mai ales Triple Threat-ul...
Vizitato- Vizitator
Daca a castigat ratatu' de Hardy cum am zis , nici nu il downloadez .
Fxhd- Mesaje : 598
Super tare Triple Threat-ul.
Ptr. mine RVD e un superstar terminat. Nu stiu cat mai poate duce, dar cert e ca are aceleasi manevre din 2005, nimic nou. E plictisitor tipul deja.
Ptr. mine RVD e un superstar terminat. Nu stiu cat mai poate duce, dar cert e ca are aceleasi manevre din 2005, nimic nou. E plictisitor tipul deja.
Galileo- Mesaje : 1238
Mama, deja am auzit ce voiam sa aud, Triple Threatul a fost bun. Vreau sa ma uit si eu, dar fara audio nu ma pot uita...
Vizitato- Vizitator
Sfatul meu e sa te uiti la Triple Threat si la MAin Event. Devon vs Angle nu a impresionat, iar Samoa Joe vs Magnus a avut doar momente. Celelalte 2 meciuri au fost de kkt. N-am fost asa impresionat ca cei de mai sus.
Un fan Cena il face pe RVD plictisitor . Seems legit...
Am zis eu vreodata ca Cena e un super in-ring performer? E doar un tip care poate sa duca orice feud in spate la promo-uri, iar in ring se lasa condus de adversar
Cena e plictisitor la microfon de 4 ani + incoace .
Aici te inseli, promourile sunt singurele chestii la care Cena poate concura cu Punk
Punk e 10 clase peste Cena . Punk poate tine un promo serios , nu in gluma cum face Cena .
BA ACUM HAI SA VORBIM SERIOS, TNA-UL A FOST PESTE WWE LUNA ASTA LA PPV-URI, HIAC A FOST CEL MAI SLAB PPV EVER.
La HIAC macar a castigat cine trebuie , nu ca in compania asta indy foarte slaba .
Da, sa-l auzi pe Hopsin ce a zis de TurningPoint, el stie cel mai bine wrestling dintre toti.
Gata ba , am avut revelatie , best PPV ever !
Ba fost un ppv ok, hai sa fac un review scurt la toate meciurle asa repede
Samoa Joe vs Magnus:
I very much liked this, good opener, meci ok, samoa joe a aratat agresiv si macar daca tot a pierdut Magnus macar nu a facut tap-out iarasi.
OBD si Eric Young - Tara si Jesse
Doamne cat am putut rade cand ODB a facut Bronco Buster pe Jessie si apoi Eric Young s-a asezat sa ii faca si lui. In rest meciul a fost ok, cred ca a fost primul meci in care a implicat ''wrestlerite'' pe care l-am urmarit in ultimul an.
Rob Van Dam vs Joey Ryan
RVD e boring as fuck, nimic nou de atat timp, nu inteleg ce cauta centura aia la el, intelegeam daca eram doar ''transitional champion'' si sa mute centura pe Ryan, dar ce face RVD cu ea nu pot intelege.
BTW: Ryan e unul dintre cei mai slinosi oameni pe care i-am vazut. Just awesome.
Cat despre meci, cam meh, nimic special, totusi mi-a placut cum si-a luat-o RVD de la Morgan dupa si ati vazut cum era Morgan ras, avea un cerc de par pe corp si in rest era ras.
WTF?
Doc vs Park
Ok, Luke Gallows poate, iar Parks isi joaca foarte bine personajul, mi-a placut iarasi cum au facut faza cu transformarea in Abyss, cred ca pana la urma o sa fie faza ca poate are personalitate dubla, din cat am urmarit eu nu au aparut vreodata unul lange celalalt, Abyss si Parks, doar cand a avut meciul cu Ray, dar atunci Abyss aparuse atunci cand Parks intrase sub ring.
BTW: Prost e Taz, l-a numit pe Parks, Abyss in timpul meciului.
Tag Team Championship Match: Meh ok match, Daniels awesome as always, si dansul gangnam style la dublu a fost mortal, in rest au fost cateva faze, dar sfarsitul nu mi l-a placut, pur si simplu nu vad un crossbody ca fiind manevra de incheiat meci.
Meci previzibil BTW.
James Storm vs Bobby Roode vs Styles
Awesome, Styles a cam bulit-o la un spot in care a cazut pe apron.
La inceputul meciul atunci cand Styles la facut KO pe Roode, automat m-am gandit la meciul de SS intre Cena, HHH si Shawn. Credeam ca o sa castige Bobby, oare as faca Storm turn heel, sau va fi face vs face? Parca mai repede as crede un face vs face.
Angle vs Devon
Meh cam pe skip m-am uitat la asta, whatever. Mi-a placut cum a reactionat Luke Gallows dupa meci, sper sa il distruga complet pe Angle.
Austin Aries vs Jeff Hardy.
Am citit undeva mai sus intr-un post ca cica a fost prea brutal (WTF?). Chiar nu a fost atat de brutal, au fost spot-uri ok, faza cand aries l-a pozitionat pe Hardy in colt i-a pus scara pe piept si facut running dropkick in ea, am iubit-o, dar pe de alta parte aries a avut dupa mine si fail-ul serii care il puteti urmari chiar aici:
https://www.youtube.com/watch?v=SzSmSGKpwgg&feature=youtu.be
(That's how you selfpromote bitch!.)
Anyway, faza cu ridicatul centurilor mi sa parut geniala, deci nu cred ca mai am vazut asa ceva, chiar a fost tare, iar oricat de mult nu l-as suporta pe Hardy acel Twist of Fate pe scara a fost tare.
Anyway, meci previzibil, era clar cine castiga.
Per total un PPV sa zicem ok. Ca nota i-as da un 6 spre 7.
Samoa Joe vs Magnus:
I very much liked this, good opener, meci ok, samoa joe a aratat agresiv si macar daca tot a pierdut Magnus macar nu a facut tap-out iarasi.
OBD si Eric Young - Tara si Jesse
Doamne cat am putut rade cand ODB a facut Bronco Buster pe Jessie si apoi Eric Young s-a asezat sa ii faca si lui. In rest meciul a fost ok, cred ca a fost primul meci in care a implicat ''wrestlerite'' pe care l-am urmarit in ultimul an.
Rob Van Dam vs Joey Ryan
RVD e boring as fuck, nimic nou de atat timp, nu inteleg ce cauta centura aia la el, intelegeam daca eram doar ''transitional champion'' si sa mute centura pe Ryan, dar ce face RVD cu ea nu pot intelege.
BTW: Ryan e unul dintre cei mai slinosi oameni pe care i-am vazut. Just awesome.
Cat despre meci, cam meh, nimic special, totusi mi-a placut cum si-a luat-o RVD de la Morgan dupa si ati vazut cum era Morgan ras, avea un cerc de par pe corp si in rest era ras.
WTF?
Doc vs Park
Ok, Luke Gallows poate, iar Parks isi joaca foarte bine personajul, mi-a placut iarasi cum au facut faza cu transformarea in Abyss, cred ca pana la urma o sa fie faza ca poate are personalitate dubla, din cat am urmarit eu nu au aparut vreodata unul lange celalalt, Abyss si Parks, doar cand a avut meciul cu Ray, dar atunci Abyss aparuse atunci cand Parks intrase sub ring.
BTW: Prost e Taz, l-a numit pe Parks, Abyss in timpul meciului.
Tag Team Championship Match: Meh ok match, Daniels awesome as always, si dansul gangnam style la dublu a fost mortal, in rest au fost cateva faze, dar sfarsitul nu mi l-a placut, pur si simplu nu vad un crossbody ca fiind manevra de incheiat meci.
Meci previzibil BTW.
James Storm vs Bobby Roode vs Styles
Awesome, Styles a cam bulit-o la un spot in care a cazut pe apron.
La inceputul meciul atunci cand Styles la facut KO pe Roode, automat m-am gandit la meciul de SS intre Cena, HHH si Shawn. Credeam ca o sa castige Bobby, oare as faca Storm turn heel, sau va fi face vs face? Parca mai repede as crede un face vs face.
Angle vs Devon
Meh cam pe skip m-am uitat la asta, whatever. Mi-a placut cum a reactionat Luke Gallows dupa meci, sper sa il distruga complet pe Angle.
Austin Aries vs Jeff Hardy.
Am citit undeva mai sus intr-un post ca cica a fost prea brutal (WTF?). Chiar nu a fost atat de brutal, au fost spot-uri ok, faza cand aries l-a pozitionat pe Hardy in colt i-a pus scara pe piept si facut running dropkick in ea, am iubit-o, dar pe de alta parte aries a avut dupa mine si fail-ul serii care il puteti urmari chiar aici:
https://www.youtube.com/watch?v=SzSmSGKpwgg&feature=youtu.be
(That's how you selfpromote bitch!.)
Anyway, faza cu ridicatul centurilor mi sa parut geniala, deci nu cred ca mai am vazut asa ceva, chiar a fost tare, iar oricat de mult nu l-as suporta pe Hardy acel Twist of Fate pe scara a fost tare.
Anyway, meci previzibil, era clar cine castiga.
Per total un PPV sa zicem ok. Ca nota i-as da un 6 spre 7.
Hopsin- Mesaje : 457
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» TLC 2012- Discutii Generale
» TNA Final Resolution 2012- Discutii Generale
» A.J. Styles vs. Bobby Roode vs. James Storm - TNA Turning Point 2012
» Magnus vs. Samoa Joe (c) - TNA Turning Point 2012
» Jeff Hardy (c) vs Austin Aries - TNA Turning Point 2012
» TNA Final Resolution 2012- Discutii Generale
» A.J. Styles vs. Bobby Roode vs. James Storm - TNA Turning Point 2012
» Magnus vs. Samoa Joe (c) - TNA Turning Point 2012
» Jeff Hardy (c) vs Austin Aries - TNA Turning Point 2012