TNA Final Resolution 2012- Discutii Generale
5 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
TNA Final Resolution 2012- Discutii Generale
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT5_GrjwER6vS6B9F8USvLck1mW9zvzQ5cVgYu56duxf31xUoHg2g
\
TNA isi incheie al 10-lea an de la infiintare cu acest PPV.
\
TNA: Final Resolution
PPV Premiere: Sunday, December 9, 2012
As TNA Wrestling's 10th year draws to a close ask yourself what 2013 holds in store. TNA Wrestling and Direct Auto Insurance present Final Resolution LIVE! Sunday December 9th, 8pm ET/5pm PT only on PPV.
Running Time: 2:58
Rating: TV-14 (D,L,V)
HD HD not available in all systems
TNA isi incheie al 10-lea an de la infiintare cu acest PPV.
Galileo- Mesaje : 1238
Re: TNA Final Resolution 2012- Discutii Generale
Mai exact iunie sau iulie 2002, deci mai au ceva pana la 11 aniPlaya a scris:Pai s-au infiintat in 2002
Kevinsteen12- Mesaje : 393
Sper sa ADUCA INAPOI macar la PPV-ul asta ringul cu 6 colturi, cum au facut la DEStination X in 2011
N-o sa-l aduca atata timp cat e Hogan acolo. Si la PPV-ul asta n-are rost, daca aduceau la Destination X, avea ceva logica.
Daca va fi mai bun ca Turning Point ar fi genial, asta ar insemna ca i-au luat calumea pe WWE. Poate se trezesc si aia si fac si ei ceva calumea. Nu spun ca SS nu a fost bun, a fost, dar sa faca si mai bun urmatorul ppv (TLC).
Vizitato- Vizitator
Poate doar Royal Rumble o sa fie mai ok
Speram ca ultimul meci dintre Aj si Daniels sa fie un Steel Cage Match, asa se incheie deobicei feud-urile astea.
Bully Ray vs Aries are potentialul de-a fi meciul serii. Aries a fost briliant in ultimele sapt. si e clar favoritul meu in acest meci.
Bully Ray vs Aries are potentialul de-a fi meciul serii. Aries a fost briliant in ultimele sapt. si e clar favoritul meu in acest meci.
Dupa finalul de la Impact, cred ca Roode va castiga titlul. Altfel, nu-i vad rostul finalului.
Unul dintre cele mai slabe PPV-uri ale TNA-ului de cand s-a infiintat. In afara de Daniels vs. Styles si Aries vs. Ray, restul rezultatelor au fost o tampenie. Speram ca Roode sa castige titlul cu ajutorul Aces & Eights, Chavo si Hernandez sa nu ramana campioni si sa le dea dracului odata o victorie celor din Aces & Eights.
Ultima editare efectuata de catre Kevinsteen12 in Lun Dec 10, 2012 7:30 am, editata de 1 ori
Super PPV-ul . Cred ca toate predictiile mi-au iesit
Ma asteptam sa le dea o victorie si lui Aces&8s... e o prostie sa vrei sa faci o grupare dominanta, dar sa piarda toate meciurile...
Vizitato- Vizitator
PPV-ul nu a fost asa slab, insa a fost slab in comparatie cu celelalte facute de TNA anul asta. TNa-ul a avut un an excelent trebuie zis.
RVD vs Kenny King un meci foarte slab, cum rar mi dat sa vad.
P.S Zeno, cand faci review-ul?
RVD vs Kenny King un meci foarte slab, cum rar mi dat sa vad.
P.S Zeno, cand faci review-ul?
Dupa parerea mea, asta e unul dintre cele mai slabe PPV-uri din istoria TNA-ului. Avem numai storyline-uri de cacat (o exceptie este construirea lui AJ Styles pentru castigarea BFG SERIES 2013),iar majoritatea sunt plictisitoare.
Divizia X a ajuns foarte prost fata de ce era cand campionul era Aries, am ajuns sa n-avem pic de build-up pentru un meci. Divizia feminina dupa parerea mea e moarta la momentul actual, se apropie de cea a WWE-ului. Divizia tag-team si ea scade foarte mult, iar campionii actuali sunt irelevanti. Sa nu mai vorbesc de titlul mondial, care de cand a devenit Hardy campion, e total neinteresant.
Iar acest stable Aces & Eights a devenit penibil, a fost lungit prea mult, este construit foarte prost, stim doar 2 membri din stable si daca nu ma insel are 5-6 luni. Pana la urma, nici macar nu stim scopul pentru care ei fac toate astea. Sa nu mai vorbesc despre acel final de la PPV, in care era mult mai bine daca Roode castiga cu ajutorul celor din Aces & Eights.
Acum om vedea ce e cu promo-ul acela din 3 ianuarie 2013. Daca va fi doar reintoarcerea lui Sting, eu o sa incetez sa ma mai uit la acest show, deoarece exista altele mult mai bune in federatiile indy.
Divizia X a ajuns foarte prost fata de ce era cand campionul era Aries, am ajuns sa n-avem pic de build-up pentru un meci. Divizia feminina dupa parerea mea e moarta la momentul actual, se apropie de cea a WWE-ului. Divizia tag-team si ea scade foarte mult, iar campionii actuali sunt irelevanti. Sa nu mai vorbesc de titlul mondial, care de cand a devenit Hardy campion, e total neinteresant.
Iar acest stable Aces & Eights a devenit penibil, a fost lungit prea mult, este construit foarte prost, stim doar 2 membri din stable si daca nu ma insel are 5-6 luni. Pana la urma, nici macar nu stim scopul pentru care ei fac toate astea. Sa nu mai vorbesc despre acel final de la PPV, in care era mult mai bine daca Roode castiga cu ajutorul celor din Aces & Eights.
Acum om vedea ce e cu promo-ul acela din 3 ianuarie 2013. Daca va fi doar reintoarcerea lui Sting, eu o sa incetez sa ma mai uit la acest show, deoarece exista altele mult mai bune in federatiile indy.
Inca nu am vazut PPV-ul, dar il voi vedea in cursul zilei de azi si voi face si review-ul...
Vizitato- Vizitator
Ma asteptam ca Garret si Brisco sa faca turn, dar bullshit.
Hopsin- Mesaje : 457
Subiecte similare
» TNA Turning Point 2012 - Discutii Generale !
» Rezultate TNA Final Resolution 2012
» TLC 2012- Discutii Generale
» 3 Meciuri Confirmate Ptr. Final resolution 2012
» Playa Preview- TNA Final Resolution 2012
» Rezultate TNA Final Resolution 2012
» TLC 2012- Discutii Generale
» 3 Meciuri Confirmate Ptr. Final resolution 2012
» Playa Preview- TNA Final Resolution 2012
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum