Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Playa Preview- TNA Final Resolution 2012

2 participanți

In jos

Playa Preview- TNA Final Resolution 2012 Empty Playa Preview- TNA Final Resolution 2012

Mesaj Scris de Galileo Sam Dec 08, 2012 3:43 am

X DIVISION CHAMPIONSHIP
Rob Van Dam -c- Vs. Kenny King

Problema acestui meci e ca a fost grabit. Defapt, chestia asta e tipica in wrestlingul din ziua de azi. Rareori mai vezi build-uri serioase la feud-uri. King a castigat un meci si a primit sansa sa la titlul X Division, ce simplu a fost pentru el.. Oricum ma bucur ca Kenny s-a intors in TNA, sper sa il vad cat mai mult in urmatoarele luni

Predictie: Rob Van Dam castiga

TAG TEAM CHAMPIONSHIP
Chavo Guerrero & Hernandez -c- Vs. Joey Ryan & Matt Morgan

Din nou un meci grabit. Aici ar fi scuza ca divia la echipe nu prea mai are echipe care sa se poata bate pentru titluri. Mie unul imi place mult de Joey Ryan si ma bucur sa vad ca o ajuns sus asa repede. INsa daca nu era asa repede bagat in diferite meciuri pentru titluri, atunci poate acum aveam RVD vs Joey Ryan in loc de RVD vs kenny King. Nu m-as mira daca Morgan si Ryan ar cstiga titlurile, insa nu cred. Oricum titlurile ar arata mai bine pe ei decat pe Chavo& Hernandez

Predictie: Chavo si Hernadez castiga

KNOCKOUT CHAMPIONSHIP
Tara -c- Vs. Mickie James

E a o mia oara cand vedem meciul asta, dar e bine sa o vedem pe Mickie inapoi. Meciurile pe care le-au avut aceste doua Knockouts in 2010 au fost cele mai bune meciuri de femei pe care le-a avut TNA-ul vreodata. Doar Kong vs Gail a fost peste. Nu cred ca Tara o sa piarda titlul, fiindca TNA-ul ii face un build in prezent, ca sa arate ca #1 Knockout.

Predictie: Tara caastiga

EIGHT MAN TAG TEAM MATCH
Kurt Angle, Samoa Joe, Wes Brisco, & Garrett Bischoff Vs. The Aces & Eights

Cu siguranta DOC si Devon vor face parte din echipa lui A&E. NU cred ca A&E va pierde, fiindca deja or avut destule esecuri in ultimele luni. Sunt curios numai cum vor castiga. Cred ca ceilalti 2 membri vor fi Brisco&Bischoff. Cred ca cei doi se vor dezvalui la acest PPV.

Predictie: A&E castiga

GRUDGE MATCH
Austin Aries Vs. Bully Ray

Storyline-ul lor e stupid, asta e clar. Sincer nu imi pasa deloc daca Brooke si Bully si-au tras-o atunci in vestiar. Pentru mine va fi tot o incercare esuata de a crea o telenovela. Insa, imi place ca la acest PPV Aries a primit un build de heel perfect. CEl mai probabil vom vedea la LockDown un nou Aries vs HArdy. Ma astept la un meci bun spre faorte bun de la acestia doi maine la Resolution. LA Sacrifice meciul lor a fost excelent.

Predictie: Austin Aries castiga

ONE LAST TIME
AJ Styles Vs. Christopher Daniels

Meciul se cgeama "One Last Time" si sper ca asa va fi. M-am saturat de meciurile lor. Da fac meciuri bune si au o chimie buna in ring, insa ce e prea mult strica. Sper ca Daniels sa primeasca in sfarsit o victorie importanta in fata lui AJ la un PPV si apoi sa continue storyline-ul in care AJ crede ca nu mai poate sa lupte.

Predictie: Cristopher Daniels castiga

TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
Jeff Hardy -c- Vs. Bobby Roode

PAi cu siguranta Hardy nu va pierde. E doar un meci aruncat acolo, fiindca ROode e de departe cel mai bun heel la ora actuala si Hardy avea nevoie sa bata un heel care sa nu fie Aries. Meciul sunt sigur ca va fi bun, mai bun decat cel care l-or avut la Genesis.

Predcitie: Jeff HArdy castiga

Cardul nu arata rau deloc, insa sunt mult prea multe meciuri pe care le-am vazut deja. Mi se pare ca e un PPV care o fost facut ptr cifre, ceea ce ma dezamageste. Nu asa gandesti ultimul PPV al unui an.
Galileo
Galileo

Sus In jos

Playa Preview- TNA Final Resolution 2012 Empty Re: Playa Preview- TNA Final Resolution 2012

Mesaj Scris de яσкєη Sam Dec 08, 2012 4:30 am

frumos preview te pricepi
яσкєη
яσкєη

Sus In jos

Playa Preview- TNA Final Resolution 2012 Empty Re: Playa Preview- TNA Final Resolution 2012

Mesaj Scris de Galileo Sam Dec 08, 2012 4:38 am

Mersi Pana acm mi s-o zis ca ma priecep la review-uri big grin
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Sam Dec 08, 2012 4:54 am

Daca am timp, fac si eu un preview, iar dupa show poate fac si review-ul...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum