Filme vazute in ultimul timp
+2
Creature
Galileo
6 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Filme vazute in ultimul timp
Vazut James Bond-Skyfall. 8/10, mi-a placut a fost fain, dar parca i-a lipsit ceva
Galileo- Mesaje : 1238
Re: Filme vazute in ultimul timp
Pai vad ca o aparut Silent Hill in 3D, eu merg duminica asta la el
A fost misto am ras mult. ,,Han Solo,,Playa a scris:Si ti-o placut? Eu am ras cu lacrimi la el
Nixon- Mesaje : 162
Am vazut si Dupa Dealuri, un film tulburator, isi merita premiul de la Cannes
Ultimul Twilight, e mai bun ca celelalte, dar tot un film de rahat ramane. Seria a fost de rahat defapt
Cloud Atlas are un 9 de la mine. E OScar clar, dar iti pune mintea la contributie pe toata durata lui. Cu greu i-am inteles intriga si finalul.
Azi dimineata de plictiseala m-amm uitat la Lion King . Ce amintiri frate, a fost genial
Eu ma duc saptamana viitoare la The Hobbit ca in sfarsit au refacut astia cinematograful din TG-JIU.
Kevinsteen12- Mesaje : 393
recomandati-mi si mie un film apocaliptic, in afara de 2012 sau mai stiu eu ce, din astea cunoscute... Ceva mai necunoscut vreau, de obicei alea lasa un iMPACT pozitiv asupra mea...
Vizitato- Vizitator
In English, please... i don't understand roumanian...
Vizitato- Vizitator
Mi se apre ca l-am luat in PC... am atatea filme apocaliptice, bine filme in general, de nu mai gasesc ce vreau sa vad...
Vizitato- Vizitator
M-am uitat in ultimele 3 saptamani la Fast & Furious (toate), Vipers, Never Back Down 1&2, Undisputed 2&3, 6 Bullets, Assassins Game, Expendables 2, Assassination Games si Dragon Eyes.
zeze28- Mesaje : 261
Am vazut si eu Never Back Down 2 and Fast & Furios, toata colectia, la fel si Final Destination, The Cube, Friday 13th...
Vizitato- Vizitator
Am vrut sa ma uit la The Hobbit, dar a fost naspa la inceput si nu m-am mai uitat!
Vizitato- Vizitator
Am vazut aseara National Security (pentru a doua oara) si Sinister, un film horror pe care il recomand tuturor!
Vizitato- Vizitator
Am mai auzit si de la altii vorbe bune despre Sinister, poate trag un ochi peste filmul asta
Chiar merita si eu tot din recomandari l-am incercat! L-a inceput era ceva normal, o familie se muta, dar pe parcurs iti dai seama de ce si faptul ca mor toti dupa un anumit ciclu. Te las pe tine sa descoperi.
EDIT: Ce parere ai despre poza mea de la profil?
EDIT: Ce parere ai despre poza mea de la profil?
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum