Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sport.ro iti prezinta 3 filme cu superstarurile WWE-ului !

2 participanți

In jos

Sport.ro iti prezinta 3 filme cu superstarurile WWE-ului ! Empty Sport.ro iti prezinta 3 filme cu superstarurile WWE-ului !

Mesaj Scris de Ivan Joi Dec 20, 2012 1:17 pm

Sport.ro iti prezinta 3 filme cu superstarurile WWE-ului ! 284645_253183891376778_225021057526395_946061_3903934_n

Sport.ro va transmite 3 filme cu superstarurile din WWE, mai precis cu Triple H si John Cena.

Luni: "Tata, esti un dezastru!" - cu Triple H ; 23:00
Marti: "Inside Out" - cu Triple H ; 23:00
Miercuri: "Legendary" - cu John Cena ; 23:00
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sport.ro iti prezinta 3 filme cu superstarurile WWE-ului ! Empty Re: Sport.ro iti prezinta 3 filme cu superstarurile WWE-ului !

Mesaj Scris de Galileo Joi Dec 20, 2012 1:18 pm

E a 5-a oara cand dau Legendary big grin
Galileo
Galileo

Sus In jos

Sport.ro iti prezinta 3 filme cu superstarurile WWE-ului ! Empty Re: Sport.ro iti prezinta 3 filme cu superstarurile WWE-ului !

Mesaj Scris de Ivan Joi Dec 20, 2012 1:20 pm

Si eu am vazut Legendary, astept sa le vad pe cele cu Tripe H, nu le-am vazut pana acum !
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Vin Dec 21, 2012 12:05 am

Legendary e cam naspa... Apropo, ati vazut "That's I Am"? cu Randy Orton... mie nu prea mi-a placut si am stat si pana la unu sa vad ca poate se intampla ceva interesant pana la urma... Orton a aparut de doar cateva ori... (actor secvential)
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum