Sport.ro
+2
Galileo
kido
6 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Sport.ro
Aici putem vorbii despre postul de televiziune care transmite WWE-ul, sport.ro.
kido- Mesaje : 23
Re: Sport.ro
Asta-i canal de sport.? Amricanii au Talent, Pariu cu Frica, 1000 de intamplari mortale?
Galileo- Mesaje : 1238
Nici cu GSP nu mi-e frica, dar ei au spus ca nu mai sunt canal de sport macar...
Vizitato- Vizitator
SChimbati dracu odata comentatorii WWE-ului, n-au nicio treaba cu fenomenul.
Sirius- Mesaje : 45
Am un anunt. Incepand cu TLC, toate PPV-urile WWE sunt LIVE pe Sport.ro. De la 4 dimineata si de la 20:00 in premiera cele mai tari momente.
So ... that's about it
So ... that's about it
Neahhh... Tot pe net ma uit... nu stau la ora aia sa ma uit... plus ca vreau full...
Vizitato- Vizitator
Daca ar da si Raw , Smackdown , NXT , Superstars , Main Event Live , ar fi misto , totusi cand sunt live eventurile le da iau pe la 21 sau 20 .
Radu.Boy- Mesaje : 98
Ar fi ok sa transmita Main Ebent, daca tot transmit Superstars... Cat despre show-urile sapt. sa fie transmise live, ar fi absurd. Cine se scoala la 3 dimineata sa se uite la Raw sa la SD?
Mda , ai dreptate ca nu se scoala nimeni la 3 dimineata , trebuie sa bage oricum si Main Event .
Radu.Boy- Mesaje : 98
Tocmai am eliminat din grila de programe acest post. Cu oameni ca Mironică sau Ştucan, postul ăsta e mai mult un cancan idiot, plin cu rahat, emisiuni jalnice, angajaţi penibili, lălăială excesivă, comentarii prosteşti şi afirmaţii nefondate.
Morpheus.- Mesaje : 21
Subiecte similare
» Digi Sport
» Dolce Sport
» Sport.ro transmite RAW-urile LIVE pe voyo.ro
» Sport.ro iti prezinta 3 filme cu superstarurile WWE-ului !
» Dolce Sport
» Sport.ro transmite RAW-urile LIVE pe voyo.ro
» Sport.ro iti prezinta 3 filme cu superstarurile WWE-ului !
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum