Ce nota ii dai PPV-ului WWE TLC?
+4
Galileo
Ivan
Fxhd
Hopsin
8 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Ce nota dati PPV-ului?
Ce nota ii dai PPV-ului WWE TLC?
Voi ce nota dati?
Eu ii dau un 9. Da, 9, ati vazut bine... De ce 9? Pentru Cena Vs. Ziggler si Shield Vs. Hell No & Ryback si pentru alte decizii bune care le-au luat... Stiu ca de obicei sunt zgarcit in a da note bune, dar de data asta merita...
Felicit WWE pentru ca nu a dat victoria celor doi luchadori, felicit WWE pentru prostia de a intra Truth ultimul, felicit WWE pentru ca l-au lasat pe Kof campion ITC, felicit WWE pentru ca au dat victoria lui The Shield, felicit WWE pentru ca i-au lasat servieta lui Ziggler... Sper ca v-ati dat seama ca unele au fost ironii... Dar nimic din ce nu mi-a placut la acest PPV numai conteaza pentru ca Ziggler e in continuare Mr. MitB...
Cand am vazut ca Ziggler a castigat meciul, am sarit de pe scaun si am urlat, mai tare ca un mark cand il vedea pe Cena ca se bate de unul singur cu Nexus pentru 'binele companiei'... Diseara dau Party daca vreti, cei care sunteti din Bucuresti, anuntati-ma in PM si va dau adresa... De final, vreau sa moara toti marksii lui Cena de inima rea... (Playa, am zis marksi, deci esti exclus... )
As fi vrut sa fac un review audio pentru PPV-ul asta, dar nu mai am timp, oricum am chiulit de la sport unde am doi de patru si raman corigent, pentru a vedea PPV-ul...
Eu ii dau un 9. Da, 9, ati vazut bine... De ce 9? Pentru Cena Vs. Ziggler si Shield Vs. Hell No & Ryback si pentru alte decizii bune care le-au luat... Stiu ca de obicei sunt zgarcit in a da note bune, dar de data asta merita...
Felicit WWE pentru ca nu a dat victoria celor doi luchadori, felicit WWE pentru prostia de a intra Truth ultimul, felicit WWE pentru ca l-au lasat pe Kof campion ITC, felicit WWE pentru ca au dat victoria lui The Shield, felicit WWE pentru ca i-au lasat servieta lui Ziggler... Sper ca v-ati dat seama ca unele au fost ironii... Dar nimic din ce nu mi-a placut la acest PPV numai conteaza pentru ca Ziggler e in continuare Mr. MitB...
Cand am vazut ca Ziggler a castigat meciul, am sarit de pe scaun si am urlat, mai tare ca un mark cand il vedea pe Cena ca se bate de unul singur cu Nexus pentru 'binele companiei'... Diseara dau Party daca vreti, cei care sunteti din Bucuresti, anuntati-ma in PM si va dau adresa... De final, vreau sa moara toti marksii lui Cena de inima rea... (Playa, am zis marksi, deci esti exclus... )
As fi vrut sa fac un review audio pentru PPV-ul asta, dar nu mai am timp, oricum am chiulit de la sport unde am doi de patru si raman corigent, pentru a vedea PPV-ul...
Vizitato- Vizitator
Re: Ce nota ii dai PPV-ului WWE TLC?
8 pentru meciul foarte bun dintre Shield si restul , ca i-au lasat servieta lui Ziggler , ca au lasat-o si pe Naomi sa faca un meci , oricum e mai buna ca Eve in ring . In rest Wade a pierdut clean in fata lui Kofi Kingston !? REALLY !? Alberto del Rio turn face , meh , macar a fost Drew la TV in sfarsit si am facut mark out pentru Brooklyn Brawler .
Fxhd- Mesaje : 598
Nota 8. The Shield vs. Ryback, Bryan si Kane si Cena vs. Ziggler au fost frumoase, in rest, asa si asa.
Are un 9 de la mine, cel mai bun PPV al anului
Galileo- Mesaje : 1238
Si meciul la echipe a fost frumos si chiar au ales bine castigatorii...
Vizitato- Vizitator
Nota 8 . The Shield VS Hell No & Ryback a fost cel mai reusit meci din acest PPV , Cena VS Ziggler si Big Show VS Sheamus . Pentru astea a fost nota mea 8 ! Restul asa si asa !
Radu.Boy- Mesaje : 98
Nota 9. Surprinzator, dar mi s-a parut PPV-ul anului.
WeWantEnigma- Mesaje : 249
7. Inafara de Shield vs Ryback & Hell No nu m-a impresionat cu adevarat nimic.
Btw, cum naiba sa ramai la sport?=))
Btw, cum naiba sa ramai la sport?=))
zeze28- Mesaje : 261
Am dat nota 6. Trebuie sa argumentez? Ca imi este lene!
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point?
» Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?
» Ce nota ii dai PPV-ului WWE Survivor Series?
» Nota pe avatar
» Update la rosterul NXT-ului
» Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?
» Ce nota ii dai PPV-ului WWE Survivor Series?
» Nota pe avatar
» Update la rosterul NXT-ului
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum