Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce nota ii dai PPV-ului WWE TLC?

+4
Galileo
Ivan
Fxhd
Hopsin
8 participanți

In jos

Ce nota dati PPV-ului?

Ce nota ii dai PPV-ului WWE TLC? Vote_lcap0%Ce nota ii dai PPV-ului WWE TLC? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Ce nota ii dai PPV-ului WWE TLC? Vote_lcap0%Ce nota ii dai PPV-ului WWE TLC? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
Ce nota ii dai PPV-ului WWE TLC? Vote_lcap20%Ce nota ii dai PPV-ului WWE TLC? Vote_rcap 20% 
[ 2 ]
[ 0 ]
Ce nota ii dai PPV-ului WWE TLC? Vote_lcap30%Ce nota ii dai PPV-ului WWE TLC? Vote_rcap 30% 
[ 3 ]
Ce nota ii dai PPV-ului WWE TLC? Vote_lcap50%Ce nota ii dai PPV-ului WWE TLC? Vote_rcap 50% 
[ 5 ]
[ 0 ]

Total voturi : 10

Ce nota ii dai PPV-ului WWE TLC? Empty Ce nota ii dai PPV-ului WWE TLC?

Mesaj Scris de Vizitato Lun Dec 17, 2012 3:10 am

Voi ce nota dati?

Eu ii dau un 9. Da, 9, ati vazut bine... De ce 9? Pentru Cena Vs. Ziggler si Shield Vs. Hell No & Ryback si pentru alte decizii bune care le-au luat... Stiu ca de obicei sunt zgarcit in a da note bune, dar de data asta merita...

Felicit WWE pentru ca nu a dat victoria celor doi luchadori, felicit WWE pentru prostia de a intra Truth ultimul, felicit WWE pentru ca l-au lasat pe Kof campion ITC, felicit WWE pentru ca au dat victoria lui The Shield, felicit WWE pentru ca i-au lasat servieta lui Ziggler... Sper ca v-ati dat seama ca unele au fost ironii... Dar nimic din ce nu mi-a placut la acest PPV numai conteaza pentru ca Ziggler e in continuare Mr. MitB...

Cand am vazut ca Ziggler a castigat meciul, am sarit de pe scaun si am urlat, mai tare ca un mark cand il vedea pe Cena ca se bate de unul singur cu Nexus pentru 'binele companiei'... Diseara dau Party daca vreti, cei care sunteti din Bucuresti, anuntati-ma in PM si va dau adresa... De final, vreau sa moara toti marksii lui Cena de inima rea... (Playa, am zis marksi, deci esti exclus... tongue)

As fi vrut sa fac un review audio pentru PPV-ul asta, dar nu mai am timp, oricum am chiulit de la sport unde am doi de patru si raman corigent, pentru a vedea PPV-ul... tongue
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Ce nota ii dai PPV-ului WWE TLC? Empty Re: Ce nota ii dai PPV-ului WWE TLC?

Mesaj Scris de Hopsin Lun Dec 17, 2012 4:07 am

Noua? Really? Really? Really?

Eu ii dau un 6.
Hopsin
Hopsin

Sus In jos

Mesaj Scris de Fxhd Lun Dec 17, 2012 6:36 am

8 pentru meciul foarte bun dintre Shield si restul , ca i-au lasat servieta lui Ziggler , ca au lasat-o si pe Naomi sa faca un meci , oricum e mai buna ca Eve in ring . In rest Wade a pierdut clean in fata lui Kofi Kingston !? REALLY !? Alberto del Rio turn face , meh , macar a fost Drew la TV in sfarsit si am facut mark out pentru Brooklyn Brawler .
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Lun Dec 17, 2012 7:50 am

Nota 8. The Shield vs. Ryback, Bryan si Kane si Cena vs. Ziggler au fost frumoase, in rest, asa si asa.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Lun Dec 17, 2012 8:25 am

Are un 9 de la mine, cel mai bun PPV al anului
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Lun Dec 17, 2012 9:49 am

Si meciul la echipe a fost frumos si chiar au ales bine castigatorii...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Radu.Boy Vin Dec 21, 2012 12:44 pm

Nota 8 . The Shield VS Hell No & Ryback a fost cel mai reusit meci din acest PPV , Cena VS Ziggler si Big Show VS Sheamus . Pentru astea a fost nota mea 8 ! Restul asa si asa !
Radu.Boy
Radu.Boy

Sus In jos

Mesaj Scris de WeWantEnigma Vin Dec 21, 2012 2:00 pm

Nota 9. Surprinzator, dar mi s-a parut PPV-ul anului.
WeWantEnigma
WeWantEnigma

Sus In jos

Mesaj Scris de Attack Sam Dec 22, 2012 5:29 am

9
Attack
Attack

Sus In jos

Mesaj Scris de zeze28 Sam Dec 22, 2012 5:42 am

7. Inafara de Shield vs Ryback & Hell No nu m-a impresionat cu adevarat nimic.
Btw, cum naiba sa ramai la sport?=))
zeze28
zeze28

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Lun Dec 24, 2012 12:13 am

Am dat nota 6. Trebuie sa argumentez? Ca imi este lene!
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum