Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point?

+3
Attack
skiLLet
Ivan
7 participanți

In jos

Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point?

Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point? Vote_lcap0%Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point? Vote_lcap0%Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 0 ]
Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point? Vote_lcap11%Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point? Vote_rcap 11% 
[ 1 ]
[ 0 ]
Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point? Vote_lcap11%Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point? Vote_rcap 11% 
[ 1 ]
Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point? Vote_lcap33%Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point? Vote_rcap 33% 
[ 3 ]
[ 1 ]
[ 1 ]
Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point? Vote_lcap22%Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point? Vote_rcap 22% 
[ 2 ]

Total voturi : 9

Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point? Empty Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point?

Mesaj Scris de Vizitato Lun Noi 12, 2012 8:37 am

Ce parere aveti de PPV-ul de aseara al TNA? Ce nota merita?
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point? Empty Re: Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point?

Mesaj Scris de Ivan Lun Noi 12, 2012 8:39 am

10 doar pentru meciul din main event.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point? Empty Re: Ce nota ii dai PPV-ului TNA Turning Point?

Mesaj Scris de Vizitato Lun Noi 12, 2012 8:39 am

Hai ma 10 pentru un singur meci? Nota per total...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Lun Noi 12, 2012 8:41 am

M-am uitat doar la 3 meciuri, Storm Roode si AJ , Hardy vs Aries si Devon vs Angle, si toate mi-au placut.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Lun Noi 12, 2012 8:42 am

Ce am nimerit ca Angle il bate pe Devon :X.
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de skiLLet Lun Noi 12, 2012 8:51 am

Nota 9. Surprinzator de bun PPV-ul.
skiLLet
skiLLet

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Lun Noi 12, 2012 8:58 am

Ba deci am din ce in ce mai multi nervi... cum drq cand fac si astia un PPV bun, nu pot sa-l vad si eu...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Attack Lun Noi 12, 2012 9:00 am

8. Multe FAIL-uri in main event din partea lui Aries.
Attack
Attack

Sus In jos

Mesaj Scris de Fxhd Lun Noi 12, 2012 10:30 am

4 dupa rezultate . Nu ma uit pentru ca nu merita sa ma uit .
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Lun Noi 12, 2012 11:21 am

I-am dat 7. RVD v Ryan a fost o dezamagire, meciul ala cu Ey si ODB iar a fost naspa si n-o sa dau nota 8 sau 9 ptr. 2 meciuri.
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de WeWantEnigma Vin Noi 16, 2012 7:06 am

Nota 7.
WeWantEnigma
WeWantEnigma

Sus In jos

Mesaj Scris de Nixon Sam Noi 17, 2012 8:01 am

7
Nixon
Nixon

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum