Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?

+9
edydin
Creature
Kevinsteen12
Hopsin
WeWantEnigma
XandeR
Galileo
Show Off
Ivan
13 participanți

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?

Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  Vote_lcap6%Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  Vote_rcap 6% 
[ 1 ]
Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  Vote_lcap0%Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  Vote_lcap0%Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  Vote_lcap6%Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  Vote_rcap 6% 
[ 1 ]
[ 1 ]
Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  Vote_lcap25%Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  Vote_rcap 25% 
[ 4 ]
Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  Vote_lcap31%Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  Vote_rcap 31% 
[ 5 ]
Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  Vote_lcap19%Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  Vote_rcap 19% 
[ 3 ]
[ 1 ]
[ 0 ]

Total voturi : 16

Sondaj inchis

Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  Empty Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?

Mesaj Scris de Ivan Lun Oct 29, 2012 5:39 am

Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  Empty Re: Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?

Mesaj Scris de Show Off Mar Oct 30, 2012 5:12 am

Slabut de tot PPV-ul, doar finalul mi-a placut. Nota 8.
Show Off
Show Off

Sus In jos

Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  Empty Re: Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?

Mesaj Scris de Ivan Mar Oct 30, 2012 6:03 am

Nota 7.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Mar Oct 30, 2012 6:36 am

Eu dau Nota 6, a fost cel mai slab PPV al anului. De ce iti numesti PPV-ul Hel lin a Cell daca ai un singur meci de acest gen
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de XandeR Mar Oct 30, 2012 10:00 am

Nota 7.
XandeR
XandeR

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mar Oct 30, 2012 11:31 pm

De ce sa-l vedem online, cand il potum vedea in HD daca-l download'ăm? Ca sa fiu OnTopic: Finalul m-a dezamagit complet...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de WeWantEnigma Mier Oct 31, 2012 1:20 pm

A iesit urat PPV-ul si nu ma gandeam ca va iesi asa.. Pana si Over The Limit a fost better.. 6.
WeWantEnigma
WeWantEnigma

Sus In jos

Mesaj Scris de Hopsin Joi Noi 01, 2012 10:25 am

Over the Limit sucked.
Hopsin
Hopsin

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Vin Noi 02, 2012 3:32 am

Oricat de prost ar fi fost Ryback vs. Punk, Over the limit?Really? Era cel mai prost PPV al anului daca nu era meciul Punk vs. Bryan. Si in main-event avem Cena vs. Laurinaitis, cel mai tampit meci al anului cu cel mai previzibil final al anului....WTF!
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de Creature Vin Noi 02, 2012 3:33 am

Nota 8.
Creature
Creature

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Noi 02, 2012 8:51 am

Care a dat nota 9? Really? Ce ti-a placut atat de mult la acest PPV ca sa ii dai nota asta?
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Vin Noi 02, 2012 8:53 am

Probabil i-o fi placut pre-showul big grin
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Noi 02, 2012 8:55 am

Deci tu ai dat. Ca a fost Cena in pre-show. Cum dracu' nota 9 pentru un PPV mai mult decat slab...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Vin Noi 02, 2012 8:58 am

Eu am dat nota 6. Am si scris pe thread.
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Noi 02, 2012 9:09 am

Am glumit ma =))) Nu te-ai prins?
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Vin Noi 02, 2012 9:13 am

Eu te-am luat in serios sad
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de edydin Vin Noi 02, 2012 10:49 am

Nota 8 chiar mea placut !
edydin
edydin
MANAGER
MANAGER

http://www.wrestlingromania.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Noi 02, 2012 11:05 am

Ce ti-a placut de-i dai nota 8? Really? Tu vrei sa spui ca stii Wrestling?
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Vin Noi 02, 2012 11:09 am

Gusturile nu se discuta happy
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Sowft Sam Noi 03, 2012 2:15 pm

Eu am dat 7 pentru ca a fost unul dintre cele mai slabe ppv-uri din acest an..
PS:ce ma surprins a fost victoria lui Big Show
Sowft
Sowft

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Sam Noi 03, 2012 2:51 pm

si pe mine m-a surprins victoria lui... sampbata seara era scris ca sheamus va castiga...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Nixon Dum Noi 04, 2012 2:01 am

Nota 6 :-q
Nixon
Nixon

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Dum Noi 04, 2012 3:31 am

Meciul Sheamus vs. Big Show a fost peste asteptari. Destul de bun meciul
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de edydin Dum Noi 04, 2012 5:48 am

Zeno ..... vrei sa sti din ce cauza dau nota 8 !

Randy Orton VS Alberto Del Rio , Big Show vs Sheamus si mai ales meciul ala la echipe Rey & Sin Cara vs Prime Time players au fost cele mai bune meciuri !

edydin
edydin
MANAGER
MANAGER

http://www.wrestlingromania.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Nixon Dum Noi 04, 2012 6:22 am

edydin a scris:Zeno ..... vrei sa sti din ce cauza dau nota 8 !

Randy Orton VS Alberto Del Rio , Big Show vs Sheamus si mai ales meciul ala la echipe Rey & Sin Cara vs Prime Time players au fost cele mai bune meciuri !

Randy Orton Vs Alberto Del Rio a fost cel mai bun meci al ppv-ului.
Big Show Vs Sheamus n-a fost un meci aşa de bun finalul a fost bun.
Rey Mysterio şi Sin cara vs Prime time Players,nu ştiu ce ai vazut la meciul ăsta care a fost un meci prost si făra rost.
Nixon
Nixon

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum