Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?

+9
edydin
Creature
Kevinsteen12
Hopsin
WeWantEnigma
XandeR
Galileo
Show Off
Ivan
13 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?

Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  - Pagina 2 Vote_lcap6%Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  - Pagina 2 Vote_rcap 6% 
[ 1 ]
Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  - Pagina 2 Vote_lcap0%Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  - Pagina 2 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  - Pagina 2 Vote_lcap0%Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  - Pagina 2 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  - Pagina 2 Vote_lcap6%Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  - Pagina 2 Vote_rcap 6% 
[ 1 ]
[ 1 ]
Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  - Pagina 2 Vote_lcap25%Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  - Pagina 2 Vote_rcap 25% 
[ 4 ]
Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  - Pagina 2 Vote_lcap31%Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  - Pagina 2 Vote_rcap 31% 
[ 5 ]
Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  - Pagina 2 Vote_lcap19%Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  - Pagina 2 Vote_rcap 19% 
[ 3 ]
[ 1 ]
[ 0 ]

Total voturi : 16

Sondaj inchis

Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  - Pagina 2 Empty Re: Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?

Mesaj Scris de Vizitato Dum Noi 04, 2012 6:28 am

Bine punctat...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?  - Pagina 2 Empty Re: Ce nota ii dai PPV-ului Hell in a Cell?

Mesaj Scris de Nixon Dum Noi 04, 2012 6:29 am

Edydin,dacă ppv ului ăstuia tot i ai dat 8 tin să ti amintesc ca notarea se face de la 1 la 10.Pun pariu că la WM 29 o să i dai nota 20.Odată ce o sa aibă atătea story line uri interesante.
Nixon
Nixon

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Dum Noi 04, 2012 6:44 am

In medie, PPV-ul a fost notat cu nota 7. Eu i-as da 6.5, chiar daca in sondaj am pus 6.
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de edydin Dum Noi 04, 2012 6:50 am

Nu trebuie sa te superi am dat 8 dupa gustul meu si nu dupa altu !

Daca mie meau placut meciurile astea nu trebuie sa te superi !
edydin
edydin
MANAGER
MANAGER

http://www.wrestlingromania.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Nixon Dum Noi 04, 2012 7:03 am

Nu m-am supărat stai liniştit.
Nixon
Nixon

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Dum Noi 04, 2012 7:51 am

Meciul de tag-team dintre Sin Cara si Rey vs. The Primetime Players n-a fost chiar atat de prost, mie chiar mi-a placut. Poate ai zis asta ca am inteles ca nu prea iti place stilul mexicanilor de lupta.
De la mine PPV-ul are nota 7, finalul a fost foarte scurt si dezamagitor. Tocmai pe Brad Maddox l-au ales sa intervina? Fuck...
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Dum Noi 04, 2012 8:16 am

kevinsteen12 a scris:Meciul de tag-team dintre Sin Cara si Rey vs. The Primetime Players n-a fost chiar atat de prost, mie chiar mi-a placut. Poate ai zis asta ca am inteles ca nu prea iti place stilul mexicanilor de lupta.
De la mine PPV-ul are nota 7, finalul a fost foarte scurt si dezamagitor. Tocmai pe Brad Maddox l-au ales sa intervina? Fuck...

Se pare ca am aceleasi pareri ca si tine...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Nixon Dum Noi 04, 2012 8:19 am

Storyline-urile astea cu arbitri sunt naspa frate..
Nixon
Nixon

Sus In jos

Mesaj Scris de Hopsin Dum Noi 04, 2012 9:45 am

Kevin Steen: Doar el mai fusese implicat cu Punk ianinte.
Hopsin
Hopsin

Sus In jos

Mesaj Scris de Nixon Dum Noi 04, 2012 11:38 am

Pana acum media Hell In A Cell de la poll este 6.80.
Nixon
Nixon

Sus In jos

Mesaj Scris de Fxhd Dum Noi 04, 2012 12:09 pm

4.
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Dum Noi 04, 2012 1:00 pm

Stiu Hopsin ca el fusese implicat cu Punk, dar totusi, sa gandim d.p.d.v. al storyline-ului, i se intampla lui ceva daca batea Ryback?Nu.
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de Sirius Joi Noi 08, 2012 5:42 am

1 =]]]]]]]]
Sirius
Sirius

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Sam Noi 10, 2012 4:35 am

DECI, PPV-UL S-A INCADRAT LA NOTA 7. SPERAM CA SS SA FIE MAI BUN

TC
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum