CM PUNK
+5
GTS
Fxhd
Galileo
Hopsin
edydin
9 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: CM PUNK
Nu cred ca Punk are nevoie de Heyman. Omul oricum e genial la microfon, de ce i-ar trebui un manager?
Galileo- Mesaje : 1238
Nu are nevoie, dar sa fim seriosi Heyman si Punk sunt awesome amandoi, cand ii pui impreuna sunt si mai awesome.
Hopsin- Mesaje : 457
E adevarat ca sunt Awsome, dar Heyman ar fi mai ok ptr. Ryback, care nu poate sa lege 2 cuvinte. Ar putea fi vocea lui asa cum a fost a lui Lesnar
Galileo- Mesaje : 1238
Nu e boring deloc, dimpotriva, era boring ca face. Acum e foarte tare!
Kevinsteen12- Mesaje : 393
Da, dar el joaca perfect acest gimmick si il face diferit de toti ceilalti cu astfel de gimmick
CM Punk este cel mai bun wrestler el si cu Cena. E bun mi-a placut ca la facut praf pe the Rock la RAW 1000 si The Rock nu a mai comentat nimic.
samy- Mesaje : 1
Il stiu si eu pe Samy, dar nu i-am zis nimic de forum... Apropo, Samy nu face double post-uri aiurea, puteai da edit si scrie ce mai aveai de spus...
Vizitato- Vizitator
samy a scris:CM Punk este cel mai bun wrestler el si cu Cena. E bun mi-a placut ca la facut praf pe the Rock la RAW 1000 si The Rock nu a mai comentat nimic.
Ca sa nu te faci de ras, data viitoare iti sugerez sa taci sau sa nu mai intri pe forumul asta.
NU DUCEM LIPSA DE MARKSI!
La Elimination Chamber sau Wrestlemania 29 pierde centura , e un moment potrivit , deci atinge 400
Ma rog , e un superstar de nota 10 , foarte bun heel , wrestler , si la microfon .
Ma rog , e un superstar de nota 10 , foarte bun heel , wrestler , si la microfon .
Radu.Boy- Mesaje : 98
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» [GIF] CM PUNK
» CM PUNK VS TAKER LA WRESTLEMANIA 29 ? !
» CM Punk- 400 de zile ca si campion WWE
» CM Punk - History of Best In The World
» Probleme majore cu Punk
» CM PUNK VS TAKER LA WRESTLEMANIA 29 ? !
» CM Punk- 400 de zile ca si campion WWE
» CM Punk - History of Best In The World
» Probleme majore cu Punk
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum