Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Probleme majore cu Punk

In jos

Probleme majore cu Punk Empty Probleme majore cu Punk

Mesaj Scris de Galileo Mier Noi 21, 2012 12:10 pm

Se pare ca Punk si oficialii din WWE sunt la cutite zilele astea, dupa ce Punk a scris pe Twitter ca WWe-ul nu i-a promovat deloc aparitia in Talking Dead, post show-ul lui The Walking Dead.

Multi cred ca Punk e tratat nedrept in WWE, el fiind campionul #1 de mai bine de un an, iar el tot nu este in acest moment in materialul ptr. Wrestlemania 29. Alti zic ca daca Punk va pierde titlul WWE la Royal Rumble, s-ar putea ca el sa plece din WWE.

Unele zvonuri zic ca Punk s-a intalnit deja de mai multe ori cu cativa oficiali din TNA,l el fiind nemultumit cu WWE-ul inca din August.

Punk va avea un rol major in storyline-ul "NXT Invasion".
Galileo
Galileo

Sus In jos

Probleme majore cu Punk Empty Re: Probleme majore cu Punk

Mesaj Scris de Vizitato Mier Noi 21, 2012 11:22 pm

Dunt de acord sa se duca in TNA. Cred ca acolo va avea parte de respuctul care i se cuvine. In acest fel, cred ca si cei din TNA nu vor mai fi asa de obsedati sa-l tina pe Hardy. Il vor tine pe Punk ca FACE o periada si va face mai multe vanzari de cat a facut Hardy in toata cariera lui din TNA. Chiar as vrea un Punk Vs. Aries pentru titlul mondial. Punk pentru TNA ar insemna crestere gigantica in audiente.
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum