Probleme majore cu Punk
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Probleme majore cu Punk
Se pare ca Punk si oficialii din WWE sunt la cutite zilele astea, dupa ce Punk a scris pe Twitter ca WWe-ul nu i-a promovat deloc aparitia in Talking Dead, post show-ul lui The Walking Dead.
Multi cred ca Punk e tratat nedrept in WWE, el fiind campionul #1 de mai bine de un an, iar el tot nu este in acest moment in materialul ptr. Wrestlemania 29. Alti zic ca daca Punk va pierde titlul WWE la Royal Rumble, s-ar putea ca el sa plece din WWE.
Unele zvonuri zic ca Punk s-a intalnit deja de mai multe ori cu cativa oficiali din TNA,l el fiind nemultumit cu WWE-ul inca din August.
Punk va avea un rol major in storyline-ul "NXT Invasion".
Multi cred ca Punk e tratat nedrept in WWE, el fiind campionul #1 de mai bine de un an, iar el tot nu este in acest moment in materialul ptr. Wrestlemania 29. Alti zic ca daca Punk va pierde titlul WWE la Royal Rumble, s-ar putea ca el sa plece din WWE.
Unele zvonuri zic ca Punk s-a intalnit deja de mai multe ori cu cativa oficiali din TNA,l el fiind nemultumit cu WWE-ul inca din August.
Punk va avea un rol major in storyline-ul "NXT Invasion".
Galileo- Mesaje : 1238
Re: Probleme majore cu Punk
Dunt de acord sa se duca in TNA. Cred ca acolo va avea parte de respuctul care i se cuvine. In acest fel, cred ca si cei din TNA nu vor mai fi asa de obsedati sa-l tina pe Hardy. Il vor tine pe Punk ca FACE o periada si va face mai multe vanzari de cat a facut Hardy in toata cariera lui din TNA. Chiar as vrea un Punk Vs. Aries pentru titlul mondial. Punk pentru TNA ar insemna crestere gigantica in audiente.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Probleme cu The Rock
» CM PUNK
» [GIF] CM PUNK
» CM PUNK VS TAKER LA WRESTLEMANIA 29 ? !
» CM Punk- 400 de zile ca si campion WWE
» CM PUNK
» [GIF] CM PUNK
» CM PUNK VS TAKER LA WRESTLEMANIA 29 ? !
» CM Punk- 400 de zile ca si campion WWE
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum