Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Undertaker The Streak ! Cum se va termina ?

3 participanți

In jos

Undertaker The Streak ! Cum se va termina ?  Empty Undertaker The Streak ! Cum se va termina ?

Mesaj Scris de edydin Dum Noi 04, 2012 9:43 am

THE STREAK 20/0

Cum sa va spun Wrestlemania ? WrestleMania este PPV ul al WWE .... evenimentul cel mai așteptat , pentru ca aici totul se joaca , aici a avut loc cele mai bune meciuri ,aici povestea sa scrie . Dupa cum știți Vince a creat acest Eveniment ......unde noi am vazut cele mai bune meciuri din istorie precum Hulk Hogan VS Andre The Giant ! Hulk Hogan VS The Rock si multe altele ..... ! Insa în acest loc Undertaker a reușit sa fie neînvins .... cu recordul de 20/0 !

Undertaker The Streak ! Cum se va termina ?  Undertaker-render

Toata lumea vrea sa invinga Streak ul la Wrestlemania insa nimeni nu a reușit ! Sunt șanse precum unul poate sa termine Streak ul !

.KANE :

Kane este unul dintre cei mai favoriți pentru un meci revanșa .... din ce cauza ? Simplu este fratele lui Undertaker (kayfabe),El la înfruntat de 2 ori la Wrestlemania însa nu a reușit sa termine Streak ul ! El este singurul care a avut cea mai mare rivalitate cu Undertaker ! Inca un meci nu ar fi rău !

Șanse :85%

.John Cena :

Cena poate sa fie adversarul lui Undertaker ! Toate lumea cam il place pe Cena ! Chiar și el a spus ca ar vrea sa se bată cu el la Wrestlemania ! Oare anul asta ..... sau in 2014 Cena va fi urmatorul adversar a lui Taker la Wrestlemania ?Cine știe și chiar o stipulație precum un 1 Quit ar fi un meci de 5 stele !

Șanse:67%

.CM PUNK :

Nu trebuie sa il uitam si pe el !Punk este simbolul fanilor pentru moment . Poate sa fie un meci foarte tare mai ales ca acesta e in Heel !

Șanse: 69%

.Wade Barret :
Singurul luptător care merita sa fie in main event ul de anul asta contra lui Taker ! O revanșa intre el și Taker nu ar fi rău după cum știți ce sa intamplat la BR 2010 !

ȘANSE : 67 %
edydin
edydin
MANAGER
MANAGER

http://www.wrestlingromania.net

Sus In jos

Undertaker The Streak ! Cum se va termina ?  Empty Re: Undertaker The Streak ! Cum se va termina ?

Mesaj Scris de Nixon Dum Noi 04, 2012 9:47 am

Daca va lupta cred ca o va face in fata lui Cena.
Nixon
Nixon

Sus In jos

Undertaker The Streak ! Cum se va termina ?  Empty Re: Undertaker The Streak ! Cum se va termina ?

Mesaj Scris de WeWantEnigma Dum Noi 04, 2012 9:48 am

dada Wade Barret sanse 30 si ceva poate.. Prea slab pentru Taker chiar si la anii astia care ii are.
WeWantEnigma
WeWantEnigma

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum