Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Site-ul oficial al lui Morrison confirma revenirea sa in WWE.

+2
Galileo
Ivan
6 participanți

In jos

Site-ul oficial al lui Morrison confirma revenirea sa in WWE. Empty Site-ul oficial al lui Morrison confirma revenirea sa in WWE.

Mesaj Scris de Ivan Joi Noi 29, 2012 6:02 am

Site-ul oficial al lui Morrison confirma revenirea sa in WWE. R-TruthattackedJohnMorrison-JohnMorrisonvs.R-Truth2-5-2011_crop_340x234

Conform starship-pained.com , anunta o posibila revenire a lui John Morrison. Acesta mai scrie ca Morrison nu si-a reziliat contractul cu WWE, doar a luat o pauza pentru a-si rezolva problemele accidentarilor.

„RUMOR: John Morrison Returning to WWE Soon?

According to a spanish wrestling news site, John Morrison has been in talk with WWE on a return. The report, which is marked as an “exclusive,” says that John is wanting a 6-month contract, and if his feud is good and he likes how it’s going, he will extend the contract. According to the news site, Vince McMahon said that he will not deal with a 6-month contract, and if John wants one, he would have to accept a 1-year contract. The news site also says John may return as a surprise entrance into the Royal Rumble, or may even be at WWE TLC. The site says that John wouldn’t be able to negotiate much of a contract because he was released. John was NOT released from the WWE. He left on good terms.

Please take this as a rumor for now. There is nothing confirming this. If John does return to WWE, any appearances following his return date would be cancelled, as WWE Superstars are not allowed to accept appearances outside WWE knowledge. John may be able to work out a deal to where he could attend is previously scheduled appearances.

Stay tuned for more details. ]”

+ o stire de pe WrestlingRomania, pagina lui edydin.

„Conform SuperLuchas , cei din WWE doresc de cateva zile ca John Morrison sa revina in WWE ! Insa dupa cum stiti John Morrison a plecat din WWE de pe data de 29 Noiembrie 2011 ! Totusi , alte surse spun ca Morrison a ajuns la o intelegere cu cei din WWE pentru o eventuala reintorcere in companie !

Cel putin daca Morrison ar reveni in WWE , el va avea un feud cu Vipera Randy Orton !”
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Site-ul oficial al lui Morrison confirma revenirea sa in WWE. Empty Re: Site-ul oficial al lui Morrison confirma revenirea sa in WWE.

Mesaj Scris de Galileo Joi Noi 29, 2012 6:29 am

Nu prea mi-a placut de Morrison din 2009 incoace
Galileo
Galileo

Sus In jos

Site-ul oficial al lui Morrison confirma revenirea sa in WWE. Empty Re: Site-ul oficial al lui Morrison confirma revenirea sa in WWE.

Mesaj Scris de Ivan Joi Noi 29, 2012 6:37 am

Eu il astept de cand si-a luat pauza aia..
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Sus In jos

Mesaj Scris de Sirius Vin Noi 30, 2012 11:13 am

We want Morrison ! :X
Sirius
Sirius

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Noi 30, 2012 12:17 pm

Da e posibil sa revina, dar nu il astept...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Vin Noi 30, 2012 12:44 pm

Nu mai are acel ceva din 2006. Nu l-as vrea intr-un feud important sincer, mi se pare plictisitor
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Vin Noi 30, 2012 12:45 pm

Sper sa revina cu ceva nou, manevrele lui de high-risk imi aminteste de Hardy in WWE.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Vin Noi 30, 2012 12:52 pm

In ring Morrison imi place faorte mult cu stilul parkour, insa la microfon he SUCKS!!
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Noi 30, 2012 1:02 pm

Parkour da... :X
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de edydin Vin Noi 30, 2012 1:09 pm

Sper sa revina Morrison , sincer el mai lipseste de cand in cand in ring ! As vrea iar din nou sa faca din nou echipa acolo mi se pare cel mai bine vazut !
edydin
edydin
MANAGER
MANAGER

http://www.wrestlingromania.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Dum Dec 02, 2012 2:21 am

Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Sus In jos

Mesaj Scris de nixes Dum Dec 02, 2012 2:48 am

Cum zice si cel care a facut clip-ul, are un gimmick foarte tare.
nixes
nixes

Sus In jos

Mesaj Scris de iMPACT Lun Dec 03, 2012 8:06 am

Ar fi bine sa revina, stilul de parkour este foarte spectaculos.
iMPACT
iMPACT

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum